neslihantrkk Bugün 11+2 olduk yarın doktor randevum var ikili test için gidecektim ama pek gitmek istemiyorum. 14. Haftadan sonrada ikili test yapılmıyormuş önümüzdeki 3 haftada malum sebepten dolayı neler olacak bilemediğim için çok kararsızım :(
Wonderanne neslihantrkk aslında çok da gerekli ki bilemedim çocukta genetik bir engellilik var mi yok mu ona bakılıyor ve tanı teşhis değil doğruluk payı da düşük yaptırılmayadabilir doktorun numarası varsa ara sor
littleon neslihantrkk doktorunu ara sor belki 3 lü veya 4lü tarama yapalım der . şahsen ben randevularımı cok ileriye atmama taraftarıyım suan durumumz belli ama 3 gün sonra nolcagını bilmiyoruz. Ben gitmeden once arıcam.
Mekamu neslihantrkk bence doktoruna sor, gerekli derse gidersin. Belki de kendi teklif edecek diğer testleri.
Unsalinn_Annesii neslihantrkk ben hiç bir tarama testini yaptırmadım istemedim bi tek ayrıntılı ultrasona giricem 19+3 deyim şuan 22 23 haftaya kadar vakti varmış bi iki hafta durucam virüsten dolayı duruma göre gidicem illaki
zeome gebelıgımız aynı benım 7 nisa’nda kontrolüm var tabıkıde gidicem mecburum hersey bebikim için yeterki saglıklı olsun
yumukeller neslihantrkk 12+1 deyim bende. İkili test için gel demişti doktorum banada. Virüs var diye vazgeçtim doktorumla konuştum. İkili istemiyorsan yapmam ama genede gelmen lazım ense kalınlığini olcmemiz gerek ultrasonda dedi. Maske tak gel sakin gelmemezlik yapma kontrollerine dedi. Gidip sadece ultrasona baktırıp cikacam tarama testinden vazgeçtim. Hem doğruluk payı çok yok hemde Allah korusun ama engelli olsada aldırmam yavrumu
neslihantrkk yumukeller yarın gitmeden doktorumla görüşüp öyle gideyim o zaman . Bende kesinlikle aldırmacağım öyle bişe olursa ama içim rahat etmiyor böylede
Seymabebgm neslihantrkk ikili tarama.detayli ultrason, tetenoz asisi seker yuklemesi hamilelikte onemli yapilmaai gerekenler diye dusunuyorum korumali bir sekilde gidebilirsin bende bir tek cati muaynemle dogumuma gidecgm bunlar bitti
ElifNilMom neslihantrkk bir sıkıntın varsa kesinlikle git muayene ol derdim ama bence bunun için gitmeme hiiiç gerek yok bu benim düşüncem karar sizin
Aycalyaa neslihantrkk ben bugün gittiğimde ikili test için gelenler vardı doktor ikiliyi kesin yapalım onun sonucuna gore üçlüye cagirmayiz bile belki demişti ordaki bayanlara canım git bence
Dilantpz neslihantrkk 2li teste 3lü 4lüden daha çok önem veriyorlar canım bence kendini korumaya alıp gitmelisin