JuesiMelissa Arkadaşlar bi yerde okudum gebelikte önde gidenler erkek geride olan kız diyorlar doğruluk payı nekadar acaba🤔🤔
Cans JuesiMelissa Benim miniğim hep 1 hafta geriden geliyordu 20. Haftaya kadar . Şu an 5 gün kadar önde . Cinsiyetimiz erkek 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
FatosKarakaya Bence alakası yok benim bazı belirtilerim var mesela canım cok et istiyor böle hep köfte kıyma falan mide bulantım yoktu hiç ilk hamileliğimdede böyleydi erkekdi şimdide erkek ama bence kişiden kişiye değişiyo
JuesiMelissa FatosKarakaya ona bende pek inanmıyorum aslında kişiden kişiye değişiyor ama bu ilginç geldi önden veya arkadan gitmesi
Cans JuesiMelissa Hiç bilemedim 🤷🏼♀️ Ama bende Ramzi teorisi , Çin ve Rus takvimi ye tatlıyı doğur atlıyı gibi alternatiflerin hepsi tuttu ☺☺
Nazyun Olabilir belki benimde erkek ve önden gidiyo birden atak yaptı hemde bir hafta geriden geliyorken şuan 1.5 hafta öne geçti
Semra1990 Nazyun merhaba onden gidiyor derken. Sizin hesaplara gore degilde ondan bir hafta onde buyuyo gibi mi. Cunki Ben ultrasound gittimde 7 haftaliktim ama bana 8 dediler. Benim hesaplarima gore hic uymuyordu normal mi
JuesiMelissa BusraZeynep 12+6 haftalığım henüz öğrenemedim cinsiyeti insan merak ediyo bu merakla da herşeye bakıyo ya tutarsa diye🤔🤔
PasaninAnnesi JuesiMelissa biz de bugün 12+6yız doktorum erkeğe benziyo dedi çıkıntısınıda gösterdi sizin bebek göstermiyo mu yoksa doktor mu söylemiyo
JuesiMelissa PasaninAnnesi tam 12 haftalıkken gittiğimde çıkıntıyı da gördüm çok belliydi doktora sordum evet erkeğe benziyor ama değişebilir dedi 😌😌
JuesiMelissa PasaninAnnesi aynıyız demekki canım 😊😊 bi hafta sonra ikili test sonucu almaya gidicem belki kesin bişey söyler 😊