Demirhatice Merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından ama ben kararsızım acaba gerek var mı gerçekten, olmasan ne olur, sizler ne düşünüyorsunuz?
Wonderanne Demirhatice evet gerek var doğumda bebeğin hastalık kapmasin diye mutlaka yaptır aşılarını bebek doğunca da hiçbir aşıyı ajsatma çünkü hastalıklar tekrar türedi
Deletedmom138 Demirhatice Tetanozun tedavisi çok çok zor, çok acılar çektiriyor. bunu göze almamalı kimse
Wonderanne Demirhatice ben hemşire olarak söylüyorum bunları aşıları mutlaka takip et ve ol tetanoz bebek için yapılıyor çünkü onların vücudu bu hastalığı yenemez doğumdan sonra o yüzden bağışiklik sağlamak için yapılıyor aşı
Demirhatice Ezgican49 Korkmamın nedeni acaba aşıya gerek var mı bi zararı olur mu bebeğime eskiden kimse yaptırmıyordu evde doğuruyorlardı hastane yüzü görmüyordu insanlar yaptırmasam bir şey olur mu diye. Teşekkürler 🙏🏻
Ezgican49 Haklisin aslında eskiden ne yapıyorlar di annelerimiz ilaç yok iğne yok hastane yok şanslıyız .