Ova Kızlar 14+2 hamileyim ve bugün çok kötü bir baş ağrısı var sol tarafı agırıyor sadece ağrı kesici olarak ne içmeliyim?? Doktoruma yazdım da daha dönüş yapmadı
gzmyldrmm Ova parol atabiliyosun sadece canim birde limonlu acık cay ve limonlu ilik suda cok iyi geliyo tavsiye ederim
altn_irm Ova Ahhh canım, baş ağrısı benim korkulu rüyam olmuştu 12. Haftamdan önce başlamıştı 12. Haftadan sonra çok şiddetli arttı ve 18. Haftamdan sonra tamamen geçti 🙏🏻 Bol su tüketmeyi ihmal etme basına yazma bağlayabilirsin ve çok zorlanırsan parol içebilirsin
Yakamoz__gul Ova sabah bende aşırı baş ağrısıyla uyandım ve hala çekiyorum ya. Hiç bi ilaçta içmedim. Eşim evde herşeyi o yaptı ben kalkmadan yattim. Damarlarım zonk zonk atiyo 🤦🏼♀️ bugün baş ağrısı günü herhalde
Ova gzmyldrmm limonlu su baya hafifletti canım ama tam olarak geçirmedi parol da içtim öyle kendime gelebildim çok şükür 🙏🏻 Çok teşekkür ederim ☺️
Ova altn_irm öldüm öldüm dirildim bugün resmen canım ilk defa bu kadar kötü oldum🤦🏻♀️Dün gece çok geç uyudum eşim nöbetteydi diye ondan oldu sanırım 🤷♀️
Ova Cansutahsin neler neler yaptım da geçmedi son çare ilaç ve limonlu su oldu iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim yinede ☺️
gzmyldrmm Ova rica ederim canim ne mutlu rahatladiysan ilerleyen haftalarinda daha sık agrir dikkat et Ova birde tansiyonunu basin her agridiginda olc derim bnm yukseldiginde cok agriyodu tansiyon yuksekligi gebelikte iyi degil
Ova gzmyldrmm bende tansiyon düşüklüğü var canım ya🤦🏻♀️ Hamile olmadan öncede öyleydi şimdi daha sık yaşıyorum 9-7,9-6 gidiyo 🙄 tuzlu ayran ve soda önerdi doktorum tuzlu ayran içmekten de şişmeye başladım artık. Bugün nette de okudum fazla tuz da baş ağrısı yapıyormuş 🤔
gzmyldrmm Ova aynen odemin varsa muthis sisiriyo bnmd 8e 5 dusmustu gecen haftalarda ictim 2 kere tuzlu ayran ayagim davul gbi oldu odemimi arttirdi
gzmyldrmm Ova ama tansiyon degerin cok dusuk degil tabi o degerde senin kendini nasi hissettigin daha onemli ama her zaman dusuk tansiyona iyi diyo ebe ve doktorlar
Mmmerve123 Kızlar baş parmak ile işaret parmağın ortası yani birleştikleri yer varya v şeklinde hani deri oraya masaj yapıyosunuz direk baş ağrısına etki yapıyo azaltıyor lütfen deneyin. İnşallah geçer bende çekiyorum ara ara berbat bişey allah yardımcınız olsun
Ova Mmmerve123 o genelde migren ağrısına iyi geliyor canım . Eskiden migrenim vardı dediğin gibi oraya azıcık masaj yapsalar acayip hafiflerdi ağrım
Ova gzmyldrmm o benim kendimi az daha iyi hissedip ölçtüğüm sayı😀ki onda bile kötüyüm ben. Bilmiyorum daha önce yaşadınız mı ama hiç iyi birşey değil inan bana nerde olacağı belli olmuyo bi anda başın felaket dönüyor kendini kaybediyorsun resmen. Hamile kalmadan önce doktora gittim Bi alet taktı sabaha kadar kalacak dedi ertesi gün gittim düşük tansiyon ve bunun için hiçbirşey yapamam dedi doktor.
gzmyldrmm Ova hamileligimin ilk aylarinda bnm yuksek tansiyonum vardi mahvetmisti bni son ayima girdim bi kac kere dustu ama sukur toparlandim dikkatli ol canim dinlen bol bol fazla yorma kendini ve strese girme sakin stres tetikliyo