Canannnnnnn Kızlar merhaba ben 17+1 im şuanda hepinizden özür dileyerek söylüyorum ki 2 haftayı aşkın bir süredir kabızım yeteri kadar su içiyorım ayrıca bu durum için Kefir ıctım kayısı hosafı içtim ama bir faydası olmadı ne önerirsiniz
Dmldgn Canannnnnnn merhaba🥰🥰 ben de bıara kabızdım 2 hafta sürmedi hiç ama çözümünü avokado ile buldum. Olgunlaşmış avokadoyu zeytinyağı ile püre haline getir içine lımon pul biber koy sabahları kahvaltıda ekmeğin üstne sür ben her sabah yapıyorum böyle cok rahat cıkıyorum. Sabahları da aç karnına 3 4 tane gün kurusu bide sıcaga yakın su da içiyorum aynı zamanda. İnsallah semde faydasını görürsün
Tugceuzuntopcu Canannnnnnn elma bana iyi geldi canım kabuğunu soymadan yiyorum günde 1 tane kabızlığıma iyi geldi dene istersen sen de iyi gelenilir posalı sonuçta
Canannnnnnn Dmldgn çok tesekur ederm kayısı yı ac karnına denemiştim ama avakoda yı denemedım yarın ilk iş onu denemek olucak
Yildizzz Bende 18+4 üm aynı sıkıntı bende de var. Doktor şurup verdi ama işe yaramadı bende incir çok işe yarıyor akşam incir yediğimde ertesi gün çok rahatlıyorum. Birde hamilelikte incir çok faydalıymış doktorumda yememi söylemişti.
SevilayBayram Bnde tam yatmadan önce 5-6 kayısı yiyip üstüne 1 bardak su içip öyle yatıyorm işe yarıyo
Canannnnnnn Tugceuzuntopcu elmayı sureklı tuketoyorum canım faydası yok bnde guatr oldıgu İcin hormonlarım cok yavas calısıyor bırde hamilelik olunca Daha da azaldı
Tugceuzuntopcu Canannnnnnn he mii ona bişey diyemicem canım geçmiş olsun ilaç kullanan oluyo bazı gebeler kabızlık için onları bi araştır faydası olur belki