Nur5516 glstners ne yaptıysam fayda etmedi anca ilaçla durdu biraz ama yinede arada oluyo prilaam kullanıyorm
Seda8337 glstners Canim ne yazik ki ne yersen ye faydasi olmuyor ben doktora gittim ilac verdi onu kullanıyorum ve cok iyi geldi.ilacın adı prilam
Ayse2804 glstners onzyd diye bi ilaç verdi doktorum biraz rahatladım bi de ben tuzlu salatalık yiyorum oda iyi geliyor
Ebrs glstners bana limonlu soda, tuzlu kraker, elma armut gibo seyler iyi geliyordu canim denedin mi bunları
Kk39 Makarna tuzlu çubuk galeta kesinlikle öneririm miğdeyi çok iyi tutuyor 👍bunun dışında çok sıvı alincada bulantı artıyor 16.haftada geçmişti benim inş sizinde bir an evvel geçer zor bir süreç ama geçici
Ebrs glstners benimde oyleydi kuzum ama dene mutlaka ilk bi lac denemende belki hemen etki etmez ama sonra sonra mideni yatıştırır. 12 14 haftama kadar bulanti bas dönmesi çektim, 2 3 ay ac gezdim resmen cok iyi anlıyorum seni Allah yardimcin olsun
MinikBebeysi @glstners Ağzımdan sakız düşmüyordu iyi geldi bana Dene sende canım . Salatalık çilek çok iyi geliyordu ne tuzlu ne tatlı kesmiyordu ya .Hala daha ara ara bulanırım 🤭🤭🤢
Melekolcay Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı gebelikler. Aslında konuyla alakasız bişey ama çok merak ediyorum. 18 haftalık hamileyim kek yaptım fakat çok az hamurundan yedim sorun olur mu acaba😔
glstners Melekolcay valla canım bilgim yok doktoruna msj at yada ara sor için rahat olsun inşallah bişey yoktur