Emine_43 Kizlar hic gecmeyen bi bulanatim var yatınca biraz geçiyor ama ayaga kalktigim an hemen başlıyor. Hele sabahlari o kadar cok oluyorki cok zor dayaniyorum ama hic bir şekilde istifra edemiyorum.ne yapmam lazım bna önerebileceğiniz bisey var mi
Aybkglsn Emine_43 benimde bulantim çok fazlaydı su ictigimde bile kusuyorum doktorum pirilam hap verdi onu kullanıyorum azaldı bulantı ve kusma tavsiye ederim
Glbgc Emine_43 benimde 14.haftaya kadar aynıydı. Her şeyden acayip tiksiniyordum ama sabahları biraz çubuk kraker yemek bir nebze de olsa rahatlatıyordu beni
Aysgldurmus Ben her akşam başımın ucuna yeşil elma koyuyorum, yataktan kalkmadan yiyip 5 dk dinlenip kalkıyorum, öyle faydası oldu bana. Hem sağlıklı hem de iyi geldi bana. Deneyin derim.
Beyzaguntas123 U28 haftalık hamileyim neler yaşadım hayatımın en kötü zamanlarıyla mutfağın kapısından gecemiyodum 24 saat kusuyodum serum yiyodum bir saat sonra geri kusuyodum baygınlıklar hastanede yattım neler neler sonra Zofer diye bir ilaç verdi pahalı biraz ama hayatımı kurtardı içmediğim gün hala kusuyorum