arzu_glyprk mavis-love 2 haftadır hurma ahududu çayı squat temizlik. Bunları düzenli yaptım sadece 1 cm açıklık var ne sancı ne ağrı. :( bugün tarçınlı suyu denedim bakalım 38+4
Betulbekil mavis-love banada geçen hafta doktorum 1 saat 45 dakika yürüyüş yap dedi evde nasıl yapıcaksam artık sıcak duşa giriyorum her akşam 38+3teyiz
mavis-love O kadar işe yarıyormu yer silmek ya 😂 2 haftadr squat plates hurma tarçınlı su herşeyi yaptım işe yaramadı malum durumdan dolayı yürüyüş yapamıyorum😣
gizembas mavis-love sil ki kanala yerleşsin dedi valla demekki işe yarıyor ben de her gün bi oda siliyorum bahaneyle 😄 38. haftamdayim pilates topu aldım youtubeda bulduğum hareketleri yapıyorum henüz gelen giden yok he bir de ilişki oluyor iki günde bir
mavis-love gizembas banada doktor perine masajı yap dedide sende onuda bi dene istersen ben yapamadım ama😂
spiker_anne Kızlar mide yanmanız var mı ya ben eğilince organlarim yer değiştiriyor sanki ne squat, ne yer silme, ne eğilme yapamiyorum cok ama cok siddetli bir mide yanmam var 39 haftaligim
spiker_anne mavis-love bende mide yanmasi + kusma var reflü mü acaba ya hamiliğe mi bağlı bu ciddi anlamda cok siddetli artik hastaneye götürün diye ağlıyorum boğazlarim yaniyor acıdan gaviscon şurup da fayda etmiyor artik doktorum da bisey demiyor çatlıyorum ya
mavis-love spiker_anne don haftalarındasın diye oluyodur şey kullan istersen rennie emiyosun mideyi rahatlatıyo benimde yanma olduğu zaman onu emiyodum anında kesiyodu