Minik-mucizem123 Cansunurettim bende de aynı sıkıntı var daha 30 haftalığım üstelik. Resmen göğüs kafesimde baskı var gibi nefes alamıyorum. O kadar çok oluyor ki öksürükle bile geçmiyor 🥺
hilal-ali32 Cansunurettim 33 deyim benimde burnumdan aldığım nefes yetmiyor sürekli ağzımdan alıp veriyorum geceleri ağzım çok kuruyor bu yüzden
YagmrK Cansunurettim 24 haftalığız bende de aynı sorun var kardiyolojiye gittim sıkıntı yok dedi gece 10 kere uyanıp açık hava alıyorum daha da Doğuma çok nasıl olacak böyle bilmiyorum
Cansunurettim Minik-mucizem123 öksürük yok bende sadece nefes alamıyorum daralıyorum sürekli esneme yapıo
Ehnr Ayca6868 aynısını bende var ya 10 haftadayim sürekli derin derin nefes alma hissi oluşuyor özellikle yatınca falan
Burcugaz Bendede var bacım 30. Haftamda başladı 36 haftalığım hala var Bebeğin kesesi büyüdüğü için diyaframa baskı yapıyo ondan nefes almakda güçlük çekiyoruz 🤷♀️
Minik-mucizem123 Kbr_71 aslında öksürük yok canım ama o an Göğüs kafesime baskı olunca bi öksürük geliyor
Kbr_71 Minik-mucizem123 benimde öyle ya nefesim daralıyor öksürük isteği geliyo sanki balgam varmış gibi hissediyorum
Minik-mucizem123 Kbr_71 hah benimde aynı o an öksürmezsem rahatlayamıyorum çok daralıyorum. Bebeğin pozisyonu nasıl senin
Ayca6868 Ehnr o gerçekten hormonlardan insan daraliyo bu korona illetinden dışarı da çıkamıyoz ruh halimiz iyice bozuluyor
Kbr_71 Minik-mucizem123 doğum pozisyonunu aldı bebek 35 haftalığım vikis sürüyorum gögüs kafesime rahatlatıyo geçince yine aynı
Kbr_71 Minik-mucizem123 psikolojikmi iste korkuyorumda virüsmu kaptım diye panikli biriyim normalde de
Kbr_71 Minik-mucizem123 yok ateşim etrafımda da şükür kimse yok Rabbim yardım etsin müslümanlara ya hamileliğimizi bile yaşıyamıyoz