joki Merhaba, doktorumuz uzun bir izne çıktığı için detaylı ultrason sürecinde rehbersiz kaldık. Detaylı ultrason öncesi başka bir kadın doğum hekimine muaneye olmam şart mı, o mu yönlendiriyor yoksa direkt Perinatolog’a gidebilir miyim?
AysaRuzgar joki zaten her hastanenin perinatoloğu olmuyor. Ya anlaşmalı haftanın belirli günleri hastahaneye geliyor ya da dışarıdan özel olarak gidiyorsunuz. Devlette bedavada oluyormuş. 20-24 haftalar arası oluyor. Doktorunuz izine çıktıysa asistanı felan vardır ondan bilgi alabilirsiniz.
AysaRuzgar joki benimde detaylı zamanım geldi bu zamanda hastaneye gitmektense özel muayenehanesine gitmek çok daha mantıklı.
Deleted5544 özelde yaptırıcaksınız sanırım, direk gidebilirsiniz devlette önce kadın doğuma gidiliyor onlar detaylı icin randevu acıyorlar
joki Deleted5544 yanıt için teşekkür ederim, evet özelde yaptıracağım. mümkün olduğunca az gitmek istiyorum hastaneye ve detaylı ultrason atlanacak gibi değil.
joki AysaRuzgar gittiğim hastanede perinatolog mevcutmuş fakat çok fazla randevu saati yok. gözümün önünde 5 dakikada iki randevu alındı bile. ben de kaçırmadım, aldım 3 hafta sonrasına. eğer sizin de vakit gelmişse şimdiden randevu almanızı tavsiye ederim.