Tkn_50 1.5 yildir bende deniyorm ama olmuyor benm de . Dr. Gidiyorz sorun yok .ama olmuyor . Yumurtam catlamiyor benim gibi bu sorunu yasayan var mi acaba aranizda .? Dr. Bana belki senede 2 defa catlaman olur diyor ne yaocami bnde bilmiyorum .hani deseler ki bebegin olmayacak umidimi keserim ama soru yok demelerine rahmen olmayinca bende moral falan kalmiyor yiprandim iyice her ay hayal kirikligi 😞 catlamasi olmayip duzelen var mi ?
Tugceecikk Semcann25 hormonlarında bir sıkıntı yoksa kür yapma derim benim eşimde çıkmıştı şükür hamileym şmdi ovülasyon kitlernden alablrsn yumurtlamanı kaçırma hergün yapmana gerek yok yumurtlama gün yapsan tutuyor zaten inş
Tkn_50 Tugceecikk hormonlar normal , tupler acik, bi skinti yok esimde dr a gtti onda da hic bir skinti yok . Heralde 8 yada 9 defa catlatma ignesi olmusumdur en az ama fayda etmedi. Ovulasy9n testi aldn onu drniyorm ama oda bu ara dzg deil stresten mi dzezli cikmiyor. Insallah brnde hamile klirim . Senin adina sevindim gözun aydin saglikla kucagina al insallah 🙏 birde hormonda sorn yoksa kur yapma demisinz bunun sebebi nedir acaba ?
Tugceecikk Tkn_50 bazı kürler sorun yokken kullanılınca tam tersi etki yapıyor burda çok okudum ve doktorlarda önermiyor saraçoğlunu filan çok dinledm yumurtlaman için kür bakablrsn ama tabi inş seninde olur cnm yakın arkşm polikstk over olmasna rağmen hamile kaldı hatta ikinci bebeği hiç blmeden hamile kaldı adet tarihini hiç bilmez iki ayda bazen daha gec adet oluyrm diyodu
Tkn_50 Tugceecikk anladim canim cok saol . Insallah en kisa zamn da hayirlisiyla bende hamile kalirimmm 🙏
TunarinAnnesi Semcann25 Öncelikle doktora git tahliller hormonlar iyi olsun Sonrasi adet olup 3cü gününden. Sabah soğan kürü 10 gün öğlen Aslan pençesi ve Hayit otu çayi iç 3 cü günden 1 tane havuç ye hergün 14 güne kadar ve bol bol Meryem suresi oku Esma-ül-Hüsna oku Rabbine Yalvar ve deki Rabbim kısmetimde yoksa Kudretinden bana bir evlat ver İnşAllah olucak 🙏
Duyguaydin81 Semcann25 canım bunun için doktora gidip kontrol oldun mu ve nekadar süredir deniyorsun ?
Semcann25 Duyguaydin81 gittim canım sorun yok. 6 aydır deniyoruz ama düzenli ilişki yapmadım hani sırf bebek için illa olcak diye
bilgeem merhaba arkadaslar bende sizin gibi bir cok sey denememe ragmen hamile kalamiyodum istanbulda gitmedigim ne ozel hastane ne devlet hastanesi kaldi kimse sebebini bulamadi psikolojik dediler ama ben inanmıyorum ole olduguna cunku ne bu durumu co k fazla kafaya taktim nede sorun haline getirdim eger psikolojik olsaydi çok affedersiniz esinden dayak yiyen sorunlu donemlerden geçenler nasıl olurda hamile kalir ozaman doktorlarin sebep bulunmamasinda verdikleri genel cevap tan baska bisiy degil bence sonuc olarak 2 asilama negatif ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim 4 yil boosa beklemisim psikolojik diye o yuzden 1. yili gectiyse beklemeyin boşa bu arada ne esimde nede bende hic bir sorun bulunamadi umarim Alllah isteyen herkezin kucagini bos birakmasin 💞💞💞💞
Duyguaydin81 Semcann25 adetindede düzensizlik yoksa acele etme canım olur herşeyin bir zamanı var yumurtlama günlerine dikkat et 2 günde bir ilişkiye gir özellikle adetininin bitininin hemen ardından ilişkiye gir umarım istediğin gibi olur 🤲🏻
Semcann25 Duyguaydin81 inşallah canım.. Adetim de düzensizlik var bi ara düzene girmişti ama şimdi yine aynı bende yumurtlama gününe dikkat etcem artık inşallah olur 🙏
Duyguaydin81 Semcann25 canım benim adetim bazen 15 gün geçiyordu sırf oyüzden olmuyordu bendede başka bir sorunum yoktu bir kere doğum kontrol hapı kullandım sadece1 ay sonra adet gördüm üstüne birkere daha adet görüp öyle hamile kalmıştım ilki düşük oldu ikincisinede aynı şekilde hamile kaldım 😌 eğer olmazsa bi doktoruna danış ben doktor tavsiyesiyle kullandım ilacı
Semos37 Semcann25 soğan suyu içtim, ebegümeci otunu kaynattım buharına oturdum, çörek otu yedim , hayıt otu suyu içtim, günlük zikirlerimi çektim meryem suresini okudum , yastık koydum popomun altına bunların hepsini bir ayda yaptım ve çok şükür 😍
Zmyra Semcann25 herşeyin bi zamanı vardır canım çok takma stres yapma en önemlisi bu ve şu sıralar biraz ertele bence 😔
Prensesim2018 Semcann25 cnm bende o sureci yasadim doktora gittim artik yumurta rezervem az cikti yani zor olur ama bir kac verdi deneme icin ondan sonra bir yasli ebeye gittim bakti ve rahmim ters dedi 3 gun ona gittim ve o ayi hamile kaldim ama cok para harcadim o ay icin hep dujital ovulasyon testleri su gulen yuzlulerden ona gore birlikte olduk surekli ve tutu cok aukur insallah seninde olur cnm sen yapiyormusun ovulasyon
Semcann25 Prensesim2018 henüz yapmadım ama bu ay başlıycam artık bende canım ona göre devam ederim en azından