vuslatim34 sız ve konu, sahıbi kist yoksa su nette satılan 30lu ovulasyob test cubuklarj var ondan alın adetten 4 5 gün sonra hergun aynı saatte ıdrar testı yapın bu urunle. Zamanla çift cizgi(yumurtladın) gorucrksınız bır o gunu degerlendırın, bırde testı yapmaya devam edın tabı cizginin biri silikleşecek(yumurtan catladı) o gunu degerlendırın. yanı bır cızf cızgı gordugunz gunu degerlendırceksımz o coft cızgıden sonra test yapmaya devam ettıkcr o coft cızgınn bırı sılık cıkacak ogunu degerlendırın. Yumurtladıgınız ve yumurtanızın catladıgı gunu. Adet duzensızlıgı olanlar bu sekılde yumurtladıgımı catladıgını anlayabılır. Nettekı döngu hesaplamalar falan malesef yanlıs ve yanlıs oldugu ıcın dogru zmana denk getıremıyoruz. Bu ovulasyon cuvugundan alın 30 lu. Labuquıckmıydı neydı adı. Tabı bu testı hergn aynı saatte ve testten once sıvı alımını durdurmus olmanız lazm sulu yemek sıvı ıcmek vs bunları durdurduktan 2 saat snra yapın testı. Insallah tutar. Yapanlar genelde aynı ay hamıle kalmıs ama ben de en son buna basvurcaktım ama hıc beklemedıgım kafama takmadıgım zamanda hamıle kaldım. Bide hergun hergun yapmak faydasız erkek sperm hucreleri 2 gunde 1 yenılenır sızınde yumurtladıgınız gun ve catlayan gunlerı deherlendırın sadece hem erkek spermı bosa gıtmemıs yenılenmıs olur hemde sızın yumurtlama donemınıze denk gelmıs olur. Cokta kafanıza takmayın herhangı bır sıkıntı gormedıyse doktorlar elbet bıgun nasıp eder allah. Esınızde baktırdımı bu arada. Bana doktor kıst var demıstı kıstıme ragmen hamıle kaldım esımede varıkosel var demıstı varıkoael amelıyatı olmadan bebek olmaz dedıler esm ameloyat olmadı gayette gebe kaldım.