kbra97melegi kızlar afedersiniz ama tuvalete ciktım kan geldigini gordüm 4 aylik hamileyim önemli midir
ozdenarda kbra97melegi tabiki onemli olabilir vakit kaybetmeden hemen doktora git bence burda oyalanma
ummucan Ayda kabizliktan dolayı basur oluşmuşsa oda kanama yapar ama vajinadan geldiyse hemen hastaneye gitmelisin canm
kbra97melegi Ebrarrrr canim vajinada meme ucu gibi kücük bisey vardi herhalde o yuzden gitmem gerekmez mi sence
Kimyagercik kbra97melegi buyuk tuvaletini yaptiysan ve zorlandiysan ondanda olabilir geldigi bolgeye dikkat ettin mi
Kimyagercik kbra97melegi basur olabilir .. benimde o haftalarda olmustu panikleyip dr a gitmistim ama korktuguma degmemisti sukurki 🙂
Cansummm kbra97melegi her ihtimali göze alıp riske atmamak adına Dr a mutlaka gitmelisin sonrasında ah dememek için en azından ne olduğunu sende anlarsın
Nur kbra97melegi canım hamileliğin her anında her ayında vajinal kanamalar önemli oluyor sebebini doktoruna sorup öğrenmen hem seni rahatlatır hem de varsa bir sorun Allah korusun önceden engellenir. Kabızlık - basura bağlı kanama değilse doktora git
kbra97melegi Nur canim afedersin ama buyuk tuvaletimde geldi sadece simdi hic bisey yok agri sancımda yok sabah giderim diyorum persembe de doktor randevum var