cnntylmz Kizlar 7 haftalik hamileyim. Ayakalrim cok üsüyor corap patik terlik var ama ısınmıyo normal mi acaba
_asli1616_ cnntylmz benimde çok üşüyordu ve yazdı erkek bebek belirtisi diyorlar 34 haftalıgım şuan bi bu tutmuştu koca karı laflarından mı denir işte ondan🤧😀🤣
tugbaayaz cnntylmz benimde öyle kesinlikle üşümüyorum ama ayaklarım buz en başından beri 19+4 olduk şuan battaniyenin içindeyim ama ayaklar ısınmıyor yaa
Yakamoz__gul cnntylmz 2 çorap üstüne patik giy canım benimde öyleydi. Bir süredir de yanıyor ayaklarim ilk defa ayak yanması yaşadım
Tuqceee33 cnntylmz hamile değilim şuan yani emin değilim🤭😂 ayaklarım çok üşüyor kat kat çorap giyiyorum mesela yatarken çıkarıyorum bakıyorum sanki saatlerdir buzlu suyun içinde gibi şuan bile donuyor🙄🤣
Alpkaan Yakamoz__gul cinsiyetinjz ne peki benimde ayni çok fazla üşüyor iki tane oğlum ikisinde de üşümedi ayaklarım bu seferki bebekte donuyor ayaklarım 🥰 o yüzden merak ettim cinsiyetinizi..
Aysiscim 24 haftalığım en başından beri ayaklarımı ısıtamıyorum. Çorap+ patik + terlik fayda etmiyor. Artık yaz gelse de ısınsa diyenlerdenim
Yakamoz__gul Alpkaan daha belli değil ya bende merak ediyorum. İki hafta sonra randevumuz var belki o zaman belli olur
Selimerve Bnde 18 haftalıgım benımde bıranda ayaklarım buz gıbı oluyor corap gıyıyorım ısınıyor bu sefer terlıyor cıkartıyrm tekrar usuyor yanı degişik durumlardayım😅
zelis63 cnntylmz ilk haftalarda o kadar normal ki temmuz ortasında corapla geziyordum ısınmıyodu bir türlü 😅