1erkekannesi Kızlar 33.haftadayım ve ne yersem yiyim midem yanıyor sürekli uzandığım zaman özellikle çok kötü oluyor aynı sorunu yaşayan var mı süt falan içtim denedim ama geçirmedi siz neler yapıyorsunuz 😇
Deniz14 1erkekannesi Süt Salatalık Havuç Ekmek içi Muz Elma Naneli şeker Gaviscon ve Talcid Gece uykuları haram mide yanmasından 🙈😞
shdemir 1erkekannesi Benimde cok siddetliydi aynı haftadayız canım. Bana gaviscon cok iyi geldi doktoruna bi danıs istersen öneriyosa sanada belki iyi gelebilir
Aydaozk Benim 3 gündür ilaçla dahi geçmiyor. Hep bir acı tat ağzımda midem de tıka basa dolu gibi bir baskı var. Uykumdan kalkıyorum sürekli. 😥
Etak86 Bende bu hafta 30. Haftadayım ve çok midem yanıyor gece uykumdan uyanıyorum reni şurup içtim ama gün içinde sürekli yanıyor☹yoğurt biraz iyi geliyor gibi bana ama o da bir iki saat sonra yine aynı yanma devam ediyor🙁🙁
1erkekannesi Etak86 yoğurdu bende denedim ama fayda etmemişti süt biraz iyi geldi şimdi o da fayda etmiyor
Sabihay Bana da ayran iyi geliyordu arkadaşlar. Herkese sanırım farklı şeyler iyi geliyor. Keşfetmek lazım. Valla hamileleğinde en çok zorlandığın şey ne deseler mide yanması derim heralde. Acayip rahatsız edici bi durum.