umay60 Reglime 10 gün var ama 3 gün üst üste pembemsi lekelenmem oldu. Test yapmak istemiyorum. Bu şekilde olan var mı ?
Minik95 umay60 benimde 10 gun var mide bulantim bas donmem ve kasik agrim var bilmiyorum bu yuzden mi
Islim123 umay60 reglonize 10 gün var ise bi tahmin yapmak çok zoe çünkü çok erken ara kanama olabilir veya çok nadir de olsa bazı kadınların yumurtlama döneminde kanama oluyor
Unsalinn_Annesii umay60 benim kahverengi lekelenmem olmuştu adet oldum sanmıştım bekledim iki gün kahverengi lekelenme geldi test yaptım pozitif çıktı kan testi verdim sonra öyle öğrendim adetime de 4 5 gün vardı kahverengi lekelenme 2 3 gün falan sürdü yerleşme kanıymış o herkesinki farklı olabiliyor
Bus_ak18 umay60 adetine 10 gün varsa yumurtlama olabilir. Kimilerinde yumurtlamada leke gelebilirmiş. Bu kadar erken belirti vermesi zor
Islim123 Minik95 belirtiler icin çok erken kuzum yumurtlama belirtileri de bazı kadınlarda bu şekilde yada psikolojik
umay60 Unsalinn_Annesii yerleşme kanaması diye okumuştum bende aynen. 3 gün sürermiş genelde benimde tam 3 gün sürdü. 😊
Tuqceee33 umay60 benimde 3 gün sürdü ama asla kan gibi değil sanki yumurtlama akıntısı gibi içinde ½ damla kadar kahverengi leke. İnşallah yerleşme kanamasıdır, internette yerleşme kanamasına bakıyorum yaşadığım durumla bire bir herşeyin hayırlısı🥰
Nuriay umay60 test neden yapmiyorsunuz adetiniz gecmedimi henuz ben yerlesme kanamasindan 2 gun sonra test yaptim çikmisti teste ama oncede yalsam silik çikardi çunki 3 gun sonra yaptigim bayaa koyu cikmişti
mmylmz umay60 10 gun kala gebelık belirtisi olması cok zor. daha kana bıle geçmemiştir. bşraz daha bekleyın test yapın ınsallah vardır