Gmom_ Kızlar 2 aylık hamileyim doktor bana henüz hiç Demir ilacı b12 böyle vitaminler vermedi acaba belirli bir aydan sonra mı veriyor yardımcı olurmusunuz yoksa vermesi gerek miydi şimdiye kadar
Sabrszanne3535 Gmom_ ben ilk 5haftalık iken omega 3kullanmaya badladim halada kullanıyorum 26 haftaligim
Sedasgmz Gmom_ ilk üç ay folik asit veriolar sonra test yaptırıosun vitamin b12 öyle veriolar düşükse 24 haftalığım hala kullanıyorum beni doktorumdan hariç sağlık ocağında ebe takip edio
Deniz14 Gmom_ genellikle ilk 3 ay folik asit veriliyo 3. Aydan sonra folik asit bırakılıp decavit başlanıyo daha sonradan da d vitamini ve demir ilacı tabi her doktor farklı method uyguluyo olabilir
Selhan Gmom_ Ilk 16haftaya kadar folbiol kullandım 16.haftada vitamin ve kan ilacı verdi regenesis max vitaminim ferro sanol kan ilacım siz yine sorun doktorunuza bakalm😊
Sedasgmz Gmom_ evet tahlil yapıp veriolar mesela 24 haftalık olmama rağmen bende kan ilacı kullanmıyorum kanım çok iyi çok şükür 😊
Deryadeniz 3 aydan sonra vitamine geçiyorlar ama bana da doktorum gerek görmedi. Değerlerin gayet iyi, sağlıklı besleniyorsan şuan gerek yok dedi. Sadece çok sık balık tüketemediğim için omega 3 önerdi.
Deletedmom206 Deryadeniz omega 3 balik hapi paraylami aldim çünkü çok pahali olduğunu duydum yoksa devlet karşiliyormu
Deryadeniz Deletedmom206 devlet karşılamıyor malesef. Piyasada çok çeşidi var ama ifos 5 yıldız sertifikası olması önemliymiş. Doktorum ocean ya da imom önerdi. Ocean ultimate aldım ben omega içeriği en yüksek olan o ama biraz pahalı.
SevDin Gmom_ banada ilk bir ay b12 ve diğer vitaminlerin içinde olduğu bir ilaç verdi sonra balık yağına geçtim 3 aydan sonrada decavit d vitamini damla ve Demir ilacı verdi
Sabrszanne3535 Imom omega 25 tlydi devlet hiç bir vitamin ilacını karşılamıyor ben aylık 110 tl veriyorm başka bir vitamin ilacina
CananSekinolu Hamilelikten once folik asit ilaci kullanmak gerekli die Dr bana folik asit ilaci verdi ama devlet desteklemiyor dedi eczacı.folik asit ilaçları parayla mı satilio