Evet kızlar zamanında doğum yapıp buraya yazmak isterdim ama malesef öyle olmadi.25 mart günü öğleden beri geçmeyen karin agrım vardı ayriyetten 15 gündür tüm vücudum da kaşıntı vardı. Akşam acile gitmeye karar verdik.Nst ye bağladılar sancim 50-60 larda.test falan yapıldı karaciğer enzimlerimde yükselmiş ayriyetten bebeğin suyu da azalmış. Karabük de yaşıyoruz kuvez de yer olmadığı için zonguldağa sevk ettiler apar topar.26 mart günü sezaryanla alma karari verdiler.Belden uyuşturma istedim belki bi umut bebeğimi görürüm dedim ama acil küveze aldılar. Bebeğim 42 cm 1610 gram olarak doğdu.Şuan durumu iyi diyorlar şükürler olsun.Ama bu virüs illeti yüzünden yavrumu göremedim.Size tavsiyem şu ki rutin kontrollerinizi aksatmayın. Ağrılarınızı sikayetlerinizi hafife almayın muhakkak doktorunuza söyleyin. Inşallah bebeklerimizi kucagimiza sağlıklı bi şekilde alırız. Bu kötü günler biter.Sizlerden dua istiyorum. Dua edenden de etmeyen de Allah razı olsun .Allaha emanet olun .kendinize dikkat edin.Sorulariniz varsa cevaplayabilirim.