Ftmkrdgn Kizlar 12. Haftaya girdim 6.haftadan beri bulanti kusmam gecmedi prilam ilacini alirsam iyiyim almazsam cok kötüyüm bu durum ne zaman gecer sizde nasil gecmisti ilac kullanmayi sizce ne zaman birakmaliyim bagimlilik gibi bi durumu olurmu🤷🏼♀️
Bus_ak18 Ftmkrdgn bende prilamsız duramıyorum. İçtiğim halde bulantm oluyo ama çıkarmıyorum. İnşallah alışkanlık haline gelmez cnm ya
Ftmkrdgn Bus_ak18 sorma valla normalde 3 aylikken biter dedielr ama halen gecmedi prilam ilacim bitti dun kullanmadim bugun vasat haldeyim halsiz bitkin uskufra🤦🏼♀️
Ftmkrdgn Nursel45 ilac kullaniyormusun 🙇🏼♀️ Allah yardimcimiz olsun gercekten bu bulantilar hic biseye benzemiyor
Ftmkrdgn Deletedmom137 ben iki tane iciyorum geceleri yoksa halim aksama kadar uskufra ederek geciyor 😅
Deletedmom137 Ftmkrdgn 24. Haftadayım dün gece bakayım bitane içeyim dedim şuan hala kusmuş değilm akşama ne olur acaba🤣
denizsn Ftmkrdgn benim ki 14.haftadan sonra kademeli olarak azaldı 20.haftadayım hala biraz kaçırınca ufak ufak yokluyor inşallah sizin de bir an önce azalır çünkü gerçekten yaşantıya çok olumsuz etki ediyor😔
Ftmkrdgn Ftmkrdgn demekki benden kotuleride varmis kabus gibi bulantilarim ilac icmesem prilamin biraz faydasini gordum bide zafor diye ilaci ovduler denedinizmi onu
Ftmkrdgn denizsn hemde nasil bulantisi olmayan insanlara hayranlik duyuyorum hic hamile olduğunu anlamiyorlar bile insallah benimkide gecer 😞
mervemolla34 Zofer ben kullandım etkisini gördüm benimde bulantılarım baya bi şiddetliydi ama geçti çok şükür ama kesinlikle doktorunuza danışmadan kullanmayın çünkü herkese önerilmiyor 4m, 8m olanları var