Urazakininannesi Trnbrna Allah yardımcınız olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah prensesi 🙏🏼😊 dikkat esin kendinize 💐 hang hastaneye gidiyorsunuz ?
Trnbrna Urazakininannesi aminn insallah🙏 ben kocaeli gebzede oturuorum özel yüzyıl hastanesine gidiorum
ags Yldrmbytkn çok teşekkür ederim yanıtınız için vakit var henüz araştıracağım diğer seçenekleri de ☺️🌿
Elifinkadiri Prego impala aldim cnm 1400 e aldik tek elle katlaniyor tekerlekleri cikiyor arabaya sigiyor guvenli 🤗
[silindi] Suleyigit joie pact vardı kızımda kullandığım ona puset aldık sadece. İlk bebek arabası normaldi çok yer kaplıyor çok ağırdı bu hem cabin tip hem rahat sürüşü
filizzzz Smrhls evet bugun geldi direk balkona koydum havalanması için isterseniz yarın resmini atarım
filizzzz Smrhls evet güzel duruyodu parcaları yani fiyatına göre gayet kaliteli duruyodu yani yarın atarım insallah ☺️
filizzzz filizzzz canım arabayı yanlıs göndermişler bugun farkettim arayıp söyledim yarın tekrar kargoya vericeklermiş
Semipermeable Bsraakdmr kullanmadim henuz, fakat denedim bir suru araba. İcime sindi. Kaldiki uzun boyluyum gordugumde hic begenmemistim fakat deneyince asiri hafif, kullanisli oldugunu gordum.
Bsratasan42 Suleyigit bende casual cadillac trona markasını almıştım 2 hafta önce ebebek indiriminden 2300e kadar çıkıyordu fiyatı bende 1600e aldım
serifeismetalper Kanz veryon marka aldık baya araştırdık hem hafif hem kaliteli fiyatı da bizim aldığımızda 1150 liraydi