Suleyigit Selam kızlar bebek arabasi arıyorum siz ne marka aldınız kaca aldınız pusetlimi pusetsizmi gelin fikir alışverişi yapalım 😊
Busrasalt Suleyigit canım ben Pierre cardin travel sistem aldım 2500 e içimde puseti de küçükken puset takılıyor arabaya büyüyünce büyük olan puseti takılıyor
Greyy90 Suleyigit prego quattro aldım ben memnuniyet üzerine. Ki incelemek için baktığımda katlanmasının pratikliği ve hafif olması hoşuma gitti 360 derece dönebilen başlığı var yani bebeği kendine döndürmek için yerinden oynatmaya gerek kalmıyor direk döndürebiliyorsun tutacağında
Nvn00 Greyy90 merhaba nerden ve ne kadara aldınız acaba bende prego almak istiyorum da nette beğendim canlı olarak görmedim kararsızım
Trnbrna Suleyigit merhaba,markasını hatırlamıyorum ama e bebekten travel sistem almıştım fiyatı 900 tl
oygenkubra Esrakaan üründen memnun musunuz diyeceğim ama sanırım daha kullanmamışsınızdır. Benim almayı düşündüğüm ama surf modeli kalktı onun yerine sky çıktı ve bunu almayı düşünüyorum bende güzel günlerde kullanın 🌸
Semipermeable Hduygu bebege gore degisiyormus, 1-1.5 yas. 2. Eli de giden bir araba. Asiri hafif. Ucaga girebilen tek bebek arabasi.
Esracan16 Casual cadillac air trona tranvel sistem ben akustik modelini tercih ettim 2000 tl aldım pusetli
Kbryrlmz8 Esracan16 ağır oldupunu söylğyorlar bende almak istiyorum memnunmusunuz birde hangi renfini aldınız
MerveAkty Suleyigit bende öyle derdim ama ankastre setimi netten aldim cok memnunum satıcı güzel puan almissa gözü kapali alınıyor valla 😁😂