filizzzz kader_jin48 sandalyede yada oturarak kılabilirisim rabbim kabul eder insallah bende myle kalıyorum canım
Guls Kbracoskun aslında oturarak kılabilirsin ve secdeye eğilmenede gerek kalmıyor keyfi değil sonuçta ve evet dediğin gibi önemli olan niyetin kendini ve bebeğini zorlamadan sadece ilk rekatlarda secdeye gittikten sonra oturarak devam et ruku ve secdeyide hafif eğilerek yap
SameTugcEymen kader_jin48 36 haftaligim oturduğunda iki bacağını birlestirme açık bırak canım bide biraz ileri doğru uzanarak kapan rahat oluyor oyle yani ben sıkıntı yasamadim şimdiye kadar
SameTugcEymen Kbracoskun Heh aynen anlatmak istediğim bu bacaklarimi actigim zaman zor olmuyor ben öyle yapıyorum o yüzden ayakta kiliyorum 🤣
Kbracoskun SameTugcEymen kuzum başka çare yok ki mecburen öyle kılıyoruz o karın izin vermezki çoğu zaman bende ayakta kılıyorum çok nefesim darlanmiyosa ya da ağrım yoksa secde de kadınlar gibi değilde erkeklerin secdesine benzer şeklinde yapıyorum karnım sıkışmiyor 😄🙄 Allah kabul etsin terk etmekten se kılmaya çalışıyoruz işte..
Ikizlerr Dmngty oturarak kılabiliyorsanız öyle kilmanizi tavsiye ederim sandalyeye cevaz verilmiyor 🌸
Gizoo kader_jin48 önüne bir Yükselti koy secdeyi ona yap ben öyle yapıyordum. Niyetini de ona göre edersin Allah kabul eder inşallah kılamıyorum deyip namazı bırakmıyorsun ya önemli olan o 🤲🏻
Alyali Rabbim kabul etsin sandalyede kılıyorum tüp bebekle hamile kaldım fazladan haraket etmem yasak dr sandalyede kılabilirsin dedi bende öle yapıyorum Niyet önemli bence Allahım kalbimizi görüyor🙏
SameTugcEymen Kbracoskun Erkekler gibi demen açıklayıcı olmuş ben nasıl anlatacagimi bilememistim.🤣 Aynen öyle canım Rabbim kabul etsin cumlemizinkini
Byz91 kader_jin48 kolaylaştırın zorlaştırmayın diye hadisi şerif bile var. Senin durumunda bir özürdür. O yüzden bunun için namazı terk edemezsin ama en kolay nasıl kılabiliyorsan öyle kıl. Namazına ayakta başla sonrasını oturarak devam edebilirsin. Rabbım kabul etsin inşallah
Suleyigit Bende iki gündür kılıyorum dün normal kıldım bugün oturarak kıldım sandalyede kılmak olmuyoMuş sandalyede kılmayın canlar oturarak kılın 😊😇
elif1234 kader_jin48 bende oturur pozisyonda kiliyorum necburen yaklasik 3 haftadir. Cunku ayakta nefesim daraliyor malesef