Rabianurr 37+1 haftalık hamileyim 1 cm açıklığım var bebeğin suyuda az doktorum perşembe veya cuma tekrar gelmemi söyledi sizce doğumum ne zaman gerçekleşir? Doktorum 40 haftayı görmeyiz dedi sadece 😒
Ebru-isil Rabianurr sezaryen olursa 38-39 gibi alıyorlar diye biliyorum canım 40 I göremeyiz diyorsa 38 sonları 39 da gelir heralde doktorla görüşünce de kesinleşir sanırım.
Mihranyesim Rabianurr sadece haftamiz farkli bende 35+5 oldum gecen hafta gittim suyum azalmis 2 hafta sonra alalim dedi 40i beklemeyelim dedi
arslanmerve57 Rabianurr canım havuç suyu ve portakal suyu iç çok iyi geliyor bebeğin suyu için bende aynı durumdayım ağrılarım da arttı doktorum biraz daha sabret alacağım doğuma dedi haftaya Pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Rabianurr Ebru-isil Normal gözüküyor dedi ama inşallah sezeryan olmaz canım ya inşallah sezeryanda korkuyorum 😔
Ebru-isil Rabianurr inşallah dilediğin gibi normal olur ama aksi de olursa yapcak bişey yok canım mecbur ( Analar çeker cefayı ) ☺️
Ysssm Rabianurr hiç korkma kuzum benim cok arkadasım var 34 35 de doguran sıkma canını srtes daha cok etki edee allah biliyor görüyor biraz zayıf olsa ne olacak yada biraz küvezde kalsa belki ona bile gerek kalmaz üzme kendini sakın rabbim saglıkla versin kucagına
Rabianurr Ebru-isil Haklısın canım Rabbim neyler neylerse güzel eyler inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🤲😘
Ptrckli Benim suyu az dedi ertesi gün doğumu başlattı doktorum🙈 suyun son durumuna göre karar verir doktorun
Rabianurr arslanmerve57 Ay inşallah içiyim bari sağlık ocagindaki hemşire de demişti ama ben havuç çok yiyordum diye suyunu içmiyordum🙈
Rabianurr arslanmerve57 Benimde çok agrım var hem belimde hem kasıklarımda ama nst de çıkmıyor geçen hafta sadece çok az çıkmıştı
Ptrckli Rabianurr kusura bakma yeni gördüm mesajını 🙈 tam 38 haftalıktım doğumda. Ama 37 deyken azalmış demişti Zaten biraz daha beklemiştk
arslanmerve57 Rabianurr benimde çıkmıyor doktor rahim çatı ağrısı çekiyorsun bebek kendini hazırlıyor dedi
Rabianurr Ptrckli Hadi hayırlısı inşallah canım ne kusuru 😘😊 bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek 😊