GulcanYvz Ya bende gitmek istiyorum daha yeni cinsiyet öğrendik bikaç bişeyler alıp gelmek istiyorum ama eşim hayır gitme daha erken alırız diyor virüs hepimizi mahvetti ya
GulcanYvz filizzzz aynen insan kendi seçmek istiyor maskemi eldivenimi takıp gideyim diyorum nevresim takımı ve battaniye alayım diyorum başka şeyler de alırmıyım bilmiyorum 😁🤭kalitelisi nasıldır acaba
filizzzz GulcanYvz vala göz görünce heerseyi alır ama görmeden etmeden sunları al demek insanın içine sinmiyo sanki ☺️☺️
Deletedmom138 filizzzz Ben gidicem kocişimin evden çıkmasını yasakladım 😄 bebek bakım örtüsü mama saklama kabı, askılık falan alıcam
Zuhraa filizzzz kız oyle deme alıyorlar kalabalık olsa bile eline ne geçerse alır 😂 a 101 dekini gördüm gidicem dedim de neler gelicek dedi internetten bakmış kataloğuna sen ne istedigini söyle olmadi ben giderim dedi 😂
filizzzz Zuhraa ozaman senin eşin anlıyo canım biliyo yani😂 ben resimden göstersem bile markette onlar paketli olcak onların ne oldunu anlamaz bakıp anlayana kadar millet zaten alır elinden😂
Eymeninannesiii filizzzz halıyı çok merak ediyorum güzele benziyor bir de dolap içi askılar da uygun çok gitmek istiyorum annemle gideceğiz yada eşimle bakalım 😊
filizzzz Eymeninannesiii halı o fiyata cok ince biseydir halıfleks tarzıdır bence ama uygun oldugu için nolcak sanki bende düşünüyorm
Yasemin00 filizzzz Ben gidicem inşallah a101 e Hakmara da geliyor güzel seyler bide ona bakıcam nasip olursa ikisine de gidip bakıcam savaş takımlarımı kuşanıp 😁
Yasemin00 filizzzz evet canım öle yapıp gidicem önce evde kendimi kolanyalaıycam sonra eldiven ve maskemi takıp çıkıcam
Yasemin00 filizzzz erken gidince olmuyo canım zaten marketlerde artık sayılı müşteri alınıyo yasak varya kalabalık
Yasemin00 filizzzz Artı ben gecen bime gittim 4 kişiy di markette insan sayısı dün akşamda mecburi gittim ve yine insan azlıgı vardı zaten kimse kimseye temas etmiyor merak etme önceki gibi degil artık kinse eskisi gibi gelmiyor erkenden marketkere
filizzzz Yasemin00 hani bunlar indirimli ürünler ya insanlar her zamn ki gibi kapıya dolusmaz mı yani