Buneng Kızlar selam lokman hekim hastanesine son zamanlarda gideniniz oldumu bu salgın yüzünden gitmeye çok korkuyorum ama gitmem de gerekiyor ne yapıcam bilemedim çok kararsız kaldım özel sektörde çalışıyorum rapor da isteyeceğim verebilirlerse
meliccccc Buneng hastanede kimse yok ben acil durumlarda gidiyorum. Hamilemisiniz acaba Hangi dr ye gidiyosunuz acaba bende doktor arastiriyorumda
ikizlerinannesii Buneng ben Sincan koruya gidiyorum orda çalışan tanıdığım koruda yeterli enfeksiyon hazırlığı olmadığı için corona hastalarını kabul etmediklerini söyledi Lokman hekimde olduğunu söyledi ama bence maske takıp giderseniz bir şey olmaz tabi önlem alın
Zelss ikizlerinannesii koru almıyor mu hastaları yani bende orayı düşünüyrmda doğum için güvenli mi sizce
ikizlerinannesii Zelss Sincan koru almıyor çukurambar koruyla ilgili bilgim yok 🤷♀️Yani Doğum konusunu bilemem biz daha 24 haftalığız geçen hafta muayeneye gittim ben
Hazalozan Deno bende arstırıyotm sizin gibi lokman hekim 3600 koru 3850 falan life hospital 4000 ama sincan lokman hekiminbi kısmı karantina düye duydum sarı şerit cekmişler