Htczfr Vajinama bi kaç gündür iğne batması gibi bisey batıyor ayaktayken oluyor adım atamıyorum bi doğum belirtisi falanmi acaba ilk gebeliğim tecrübem yok 36+1 haftaligim
EnginDenizim Htczfr 35+5 haftadayım cimdikleniyor iğne batiyor hissi var yürümek bile bazen cok zor oluyor. Ebe bebek asagi inmiş bu yüzden olur dedi
Hilal54 Htczfr biz de 35 haftalıgız bizim de yürürken sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor ve yürüyemiyorum
Ballilokma Htczfr. Canim bende 32 den beri var o aci. Doktor kanala girmis bebek dedi. Istirahat verdi dinlenince azaldi
Eliftotree Htczfr 30.haftadan beri bana da oluyor doktor kontrol etti herşey yolundaydı bana çok zayıf olduğun için öyle hissediyorsun dedi şu an 33+5 haftalığım ara sıra yine oluyor ama şimdi bebek yukarı çıktığı için daha az oluyor 😊😊
BayramzlemFirat Canım ben 39+3 üm ama 36 haftadan beri oluyo öyle bebiş aşağı düşüyor artık ondan olabilir ama sen doktoruna sor yinede
Htczfr EnginDenizim benimkide aşağıda doktor yüzünü bile çekmedi artık kanalda ilerlemiş dedi doğum belirtisimi acaba bu bilginiz varmi??
Htczfr EnginDenizim oda zor oluyor bnm dönmeden önce ayaklarıyla vurup duruyordu baskı yapıyordu yine
BayramzlemFirat Htczfr son hafta dönemiyosun yatarken o zor oluyo tek tarafa yatınca ağrıyo o tarafın😔 hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşaAllah🙏
Htczfr BayramzlemFirat amin inşallah az kaldı artık. Anlattıklarını ben şuanda yaşıyorum bi o tarafa dön bi diğer taraf sabaha kadar kalça kemiklerim ağrıyor ben dönmekte çok zorlanmıyorum fazla göbeğim yok görenler 9 aylık olduğuma inanmıyor.
BayramzlemFirat Htczfr aynen canım benimde öyle tişört giyerken farkettim eşiminkileri giyiyodum şimdi onlarda göbek üstünde kalıyo son 1 haftada iyice aşağı düştü büyüdü
MerDa ayy bende oluyor o 36 haftaya yrni girdim bazen dakikada bir giriyo o agri sanki alttan igne batiyor gibi hatta dogum sancisidir diye ödüm kopuyor bazen ama bende ne oldugunu bilmiyorum canim
Hilal54 Htczfr evet benim de ilk hamilelegim öyle oldugum zaman hemen panik oluyorum annem yatıştırıyor
Htczfr Ballilokma uzanırken bnmde hiç olmadı ayaktayken bianda oluyor sende dikkat et erken doğum olmasın bende 35 haftadan beri oluyor