[silindi] Hamileliğinde kefir tüketeniniz var mı? Bu konuda doktorunuzun tavsiyeleri neler? Ben bağışıklık sistemimi düzenlemesi için içmek istiyorum ama zararı olur mu bilemedim. Sizce??
sweethome1000 [silindi] ben içiyorum canm hazırlardan alıyorum kabızlığa falanda iyi geliyo..probiyotikler hamilelikte zararlı değiller
[silindi] [silindi] Benim doktorum her gittiğimde kefir öneriyor bende içiyorum kabızlığa iyi geliyor.
Vforvandetta [silindi] Bende her gün 1 bardak içerim ve çok seviyorum hatta sindirimi sütten daha kolay olduğu için daha rahat içebiliyorum. ☺️
NisaMomy [silindi] bana doktorum günde bir bardak içebilirsen iyi olur dedi ama gel görki ben içemiyorum 🤣 meyveliler etkili değilmiş sadece sadeler işe yarıyormuş
Pelinnn5353 NisaMomy bende 3 gün once esime kefir al dedim canim cekti söyle bir cilekli falan canim istedi halbuki😂 esim eve geldi 1 lt almis ama sade ben hüsrana ugradim ama mecbur napim iciyorum tadi fena degil nisastali yogurt gibi😂😂
Pelinnn5353 [silindi] bende iciyorum doktorum birsey demedi ic veya icme diye. Ama inyernetten baktim hamilelikte cok faydasi var ozellikle kabizliga cok iyi geliyor. Ben 3 gündür basladim her gun bir bardak iciyorum bagirsaklarimdaki şişlik hazimsizlik yok denecek kadar az.
NisaMomy Pelinnn5353 ama sen adama kefir al demişssin meyveli dememişssin🤣 erkekler düz düşündüğü için genelde anlamazlar ne istediğimizi canım🤣🤷♀️
Alizel0153 Tabiki de hiçbir zararı yok fazlası kilo yapar sadece yağlı çünkü içeriğinde de laktozdan kaynaklı şeker olur ölçüsünde içilirse çok çok faydalı 😗
Pelinnn5353 NisaMomy aynenn sade kefir oldugunuda o getirince gördüm😂 ben genelde meyveli görürdüm hep marketlerde olsun ama bu daha faydalıymış😂😂