Melekkannesi Kızlar kontrolmz vardı bugün 30+1 deyiz 1 kilo 867 gram boy 40 cm sizin bu haftalarda nasıl
Elifeminask Melekkannesi canim benm ben 29 haftaligim. En son 2 3 hafta evel gttim. 1150 idi seninkide gayet iyi
Betull41 Melekkannesi maşallah canım bence çok iyi bende 30+3 de gittim iki gün önce 1733 gramdı boyunu söylemedi gelişimi iki hafta önde dedi seninki de çok iyi maşallah
Kerem-inannesi Melekkannesi gayet iyi canim bence ben 31.haftamda gittiğimde 1880gram 42 cm demisti doktorum
Bsragltknstcn Melekkannesi mayıs ortası gibimi doğucal sizin yoksa haziran ortası gibimi hesaplamalarınız nasıl aynıyız sizinle aynı hafta
Arzuarzu Melekkannesi hep yediğim şeyler kuzum ya genetikte olabilir bilmiyorum eşimde bende çok zayıfız😀
Bsragltknstcn Melekkannesi şöyle birşey var 3d deki doktor haziran 9 10 arası dedi ama benım kendi doktorumla hesaplamam hep aynı hafta gidiyor yani ordaki hesaba görede mayıs 9 10 arasına geliyor
Bsragltknstcn Melekkannesi sanırım haziran olucak benimde ozaman kontrolüm vardı bugün gidemedim ya yarın yada haftaya salı gidixem detaylı kpnuşucam doktorla
Bsragltknstcn Yasemn1 işte ozaman haziran 9 10 arası olucak ama 6 etlülden hesaplayınca mayıs ortası gibi oluyordu
Bsragltknstcn Melekkannesi evet gittiğimde bi konusucam yani anlamadıgım kendi doktorumla aynı haftada hesaplama giderken 3d deki haziran demesi kendi doktorum nasıl mayıs gibi benle aynı hesaplıyor ozaman