Prensannesii38 Kızlar urunlerı geldı ben gayet güzel kullanıslı buldum ıhtıyacı olan bakabilir sızınle paylasmak ıstedım kısa sure dede elıme ulastı 😌
Hatice97 Prensannesii38 kırmızı tulumu bende almayı düşünüyorum çok beğendim Canım güle güle kullansın bebeğin♥️
Pnrr06 Prensannesii38 canım peki kaç aylık aldın hepsini bende alacam ama 03 aylık alsam 3 aya kadar giyebilir mi büyüklüğü nasıl
Hatice97 Kvlkgzmerhn canım sen bebemerden alışveriş yaptın mı memnun Musun ürünleri nasıl kaliteli mi
Minikmucizem13 Bnde aldm geldi guvenilir iyi guzel 30 derecede yikmama ragmen söküldü elimle diktim daha giydiremeden cocuguma allahtan bir takim almstm
Mryslny Bebegen de çok güzei tavsiye ederim. Geçen ay anldm baya ürün hemen aynı gün kargoladılar ve 1 adette battaniye hediye ettiler
Ellosluk Mryslny aradığım cevap sensin hay Allah razı olsun,birşeyler alacaktım tedirgin oldum acaba alışveriş yapan varmı diye
Burcu3509 Babycapa bir bakın çok tatlı tulumlar var. Çokta uygun. Artık internetten alıcaz artık mecbur.
Yenihamile11 Burcu3509 evet bende yeni gördüm o siteyi ama alışveriş yaptiniz mi nasil kumaşları pamuk mu degil mi yada yıkadıktan sonra sıkıntı oldu mu
Prensannesii38 Pnrr06 canım vala 3 6 ay aldım hepsını ama bıraz buyuk geldı bana 3 aylıkken belkı bıraz hafıf bol olarak gıyer
Pnrr06 Prensannesii38 teşekkür ederim canım bende 3 aya kadar giysin diye 03 ay sipariş edecem 3 aydan sonra da giysin de 3 6 ay vereceğim de boyutlarına emin olamadım sana sormak istedim
Prensannesii38 Pnrr06 bı kac tane alıcaksan 0 3 de alabilirsin hemen buyuyo dıyolar ama genede ihtiyaca gore 0 3 ıhtıyacın varsa oyle al
Greyy90 Prensannesii38 ayy çok şekerler 😍😍 kumaşı nasıl canım ben modelleri çok beğeniyorum ama sert mi yeri pamuk mu bilememiştim