Merhaba güzel anneler hamişler uzun olacak benim hikayem okumak istyen arkadaşlar için baştan söyleyeyim ☺️çok şükür buraya bende hikayemi yazıyorum daha önce 2 tane gebelik kaybım var yani iki kürtaj mutsuz son çok şükür bebegimi kucagıma almanın mutluluğunu yaşıyorum başlayalım hikayemize adet günüm de test yapmamla başladı benim hikayem pozitif sonucu görür görmez eşimle Doktoruma gittik hemen kan sulandırıcı igneye başladı ve aspirine doktorum 5 haftalık olduk kesemizi gördük bol kusmalı bir süreçten geçtim günde 10 defa kusuyorum abartısız bu 5 ay böyle devam etti 7 kilo verdim 5 ve 6 ay arası 3 kilo aldım tam rahtldm dedim mide yanmam başladı 😵😵 ama hep içim rahattı bu sefer bebegimi kucagıma alcagım diye doktorda çok önemli bu süreçte doktorum çok destek oldu bana saolsun geldik 37. Haftaya ben çok normal dogurmak istedim ama ısrarla doktorum sezeryan yapmamı söyledi önermedi daha önce gebelik kaybımın olması ve kan sulandırıcı ilaçlar kullandığım için bu bebegi sag salim kucagına al dogum şeklinin önemi yok dedi iyiki de sezeryan olmuşum çatı muaynem de çok acı histtm normal dogum da beceremzmişim zaten ☺️25 marta gün verdi doktorum heycan korku bir yandan günümüz geldi sabah 9 buçukta hastaneye yatışım yapıldı 11:15 gibi sezeryana alındım inanır mısınız ben sezeryan esnasında bile kustum korktum tansiyonum falan düştü ☺️çok panik yapmışım aslında korkacak bişey yokmuş 11:35 de bebegimi yanagıma koydular çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin benim hikayem bu kadar sorularınız varsa sorabilirsiniz rabbim herkese nasip etsin bu mutlu sonu 🙏🙏şimdi bebegim yanımda ve mışıl mışıl uyuyor ☺️☺️