Meryemloki Herkese merhaba. Zorunlu doktor değiştirmek zorundayım ama bir türlü doktor bulamıyorum. Hamileliğim 20. Haftasındayım. Takip ve kontrol zamanım geldi. Çok acilllll doktor tavsiyesi alabilir miyim sizlerden?
iremgun Meryemloki medicana Volkan Aksakallı ben çok memnunum doktorumdan. Bu arada siz neden doktor değişiyorsunuz acaba özel değilse tabi.
sukranaslier Meryemloki oktay altun Çok araştırma sonucunda buldum Bursada tanımayan yok Balıkesir den Karacabey den gelen hamileler var
Asiye1689 Meryemloki hangi semtte oturuyorsunuz? Bence bu süreçte evinize yakın lokasyonlu tavsiye edilen doktorlardan seçim yapın. Mecbur kontrole gidiceksiniz bari en kısa sürede evinize dönmüş olursunuz. Ben yıldırım doruk fatma güraya gidiyorum ve memnunum. Çok titiz bir doktor. Telefonla da ne zaman istesem ulaşabiliyorum.
Meryemloki iremgun Doktorum medicalparkda mete kürşatdı. Bugun randevu almak için aradım İstanbula gitmiş bir anda. Öle ortada kaldım malesef. Volkan beyi okudum bende. Yorumlar çok iyi. Acaba muayene ücretini öğretebilir miyim?
iremgun Meryemloki 20. Haftada olduğunuz için değişmeniz şaşırttı o yüzden sordum 😊 200tl muayene ücreti Volkan hocanın. Gerçekten ilgili bir doktor ben memnunum.