cocukgelisimcielmas Daha önce açıldı mı bilmiyorumkıxlar ama progestan içmeye başladım günde 3 kez içtiğimden 10-15 dkka sonra baş dönmem oluyor normal mi ?
Busratm cocukgelisimcielmas Progestane ağızdan alındığında baş dönmesi olması çok normal. Yan etkilerinden dolayı çoğu gebe vajinal fitil olarak kullanıyor. Sizi de çok etkiliyorsa doktorunuza danışarak aynı ilacı vajinadan kullanabilirsiniz.
cocukgelisimcielmas Busratm doktorum kanama bitince vajinalden almamı söyledi ama ben korktuğum için alamadım:((
Busratm cocukgelisimcielmas Siz bilirsiniz.. Ya yan etkiler ya da fitil olarak kullanmak. Siz karar verirsiniz 🙂
cocukgelisimcielmas Csnsu gece uyumadan önce içmiştim daha rahatttım :( şimdi içince fena oldum tuvalete bile kayınvalidem götürdü. Dikkate alıcam☺️
Busratm cocukgelisimcielmas Karnınız iyice tok olsun içtikten sonra da biraz ayaklarınızı dikin öyle yatın. Eğer fitil olarak kullanamıyorsanız biraz böyle deneyin 🙂
Csnsu cocukgelisimcielmas Günde 3 defa kullanıyodum bnde fitil olarak zorlanmnı gerektırcek bı durum yok canım sırt üstü yatıp işaret parmağın kadar itiriceksin geri gelmesin yatıp dınlenceksn knaman daha cabuk bıter fıtılde kanamam bitti 2 kez ağzdan kullanmaya devam edıyorum bnde