Sonsuzkez1 Sumru doktorunuz ense ölçerken söylemediyse biraz daha bekleyeceksin canım 😂😂 bu oranlara göre maalesef belli olmuyor. İkili testte belli olur cinsiyet dedikleri doktorun ense, burun incelerken cinsiyet tahmini yapması sadece 😄
Sumru Sonsuzkez1 ultrasonla ile ölçerken söyledi kıza benziyor ama emin değilim iler ki haftalarda daha net belli olur dedi 😂 tabi biz sabırsız anneler hemen öğrenmek istiyoruz ☺️ İnternette hcg değeri 50 altı olursa erkek yüksek olursa kız diyorlar tabi ne kadar doğru bilinmez 😂
Sonsuzkez1 Sumru evet canım ya öyle yazıyor bazı yerlerde ama çoğu kişide tutmamış doğruluğuna emin olamadım. Ben 17 haftadayım hala öğrenemedim ikizlerimin cinsiyetini. Bir türlü göstermiyorlar 😄 benim ikili testtede 26 çıkmıştı o zaman iki erkekmi geliyor 😂😂
Sumru Sonsuzkez1 ayyy maşallahhhh Allah kolaylık versin size 😂😂 rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sizin Bir kız bir erkek Olsa aradan çıkardı 👯♀️ ense kalınlığı kaç çıktı sizde canım
Sonsuzkez1 Sumru sağol canım sağ sağlim kucağımıza alalım inş 🙏 nasip artık gönlümüzden geçen o 😇 enseleri 1.2 ve 1.3 çıkmıştı