ebrucetin Kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ve önerebileceğiniz krem varmı göğüs için kesinlikle bunu al kullan dediğiniz ?? :)
30ekim19 ebrucetin vallahi ben 22 haftalığım 30 35 de başlasam mı diye düşünüyorum kötü oluyormuş sonradan korkuyorum bende inşallah biri yazar ona göre kullanırız sen kaç haftalıksın
Tubadincay Ben 37 haftalığım sağlık ocağından aradılar ve göğüs için krem kullanmamı söylediler catliyomus sonra önlemek için. Krem de LANSINOH HPA LANOLIN MOR RENK doğumdan sonra da kullanabiliyor yıkamadan ücret 80 tl 40 ml.
Elifelizlevent Ben lansinoh krem kullanmıştım ilk gebeliğimde. Hiç yara olmadı, ayrıca bebeğe de zararı yok. Silmen gerekmiyor emzirmeden önce. 30 haftalıkken başlamıştım sürmeye.
Crniknc ebrucetin ben 27 haftalıkta başladım çünkü uçları kıvrım yerleri kırmızı duruyodu ve kaşınıyodu başladım kullanmayaa 33 haftalık şimdi hala kullanıyorum çok faydasını gördüm önceden sütyen bile takamazdım kaşıntıdan şuan çok rahatım lansinoh kullanıyorum ebebekten almıştım