Alperenbatuhan 4 sene önce meme operasyonu olmuştu gebelik düşüncesi yoktu , şimdi 24 haftalık gebeyim inşallah sütüm olur , dr arayıp sormak istedim fakat iletişime gecemedim 😒 …
Betulbekil Alperenbatuhan ben olmadım ameliyat ama meme küçültme ya da dikleştirme düşünüyorum internetten araştırdığım kadarıyla artık tıp çok ilerledi süt bezlerine zarar vermiyorlar diye okumuştum üzerinden 4 sene geçmiş zaten bi sıkıntı olmaz inşallah 🙏🏻
Vnsgb Alperenbatuhan yani operasyonu yaptırırken ileriye dönük bi bebek düşünceniz bile var mıydı doktora belirttiniz bi süt kanallarına zarar vermeden yapılan işlemde var zarar veren işlemde var bence doktorunuzla iletişime geçmenizde yarar var
Degisken 18 imde meme küçültme ameliyatı oldum. İğrenç izlerim var. Akrabam devlette oldu onunki benden daha izsiz. Ve emziremedim ben.günde 30 ml süt geliyordu max. meme başındaki kahve bölge küçülmezse emzirmeye engel değil diye okumuştum. Birde benim ki ters t şeklinde yapıldı şimdi herşey değişti.
Alperenbatuhan Degisken maalesef benimde aynı çokkk kötü izlerim var !!! Bir cuval para cöpe gitti gitsinn , ahh kafam diyorum hayattaki tek pişmanlığım
Degisken Alperenbatuhan bizdeki dr u iyi seçememekten . Yada stajerlerin elimde dikildiğim için. Bir meme düzgün diğer dikilen izli.ben koca memedense izliye razıya ama. Özel bölgem herkes görmüyor diye teselli ediyorum kendimi