Ysmogretmen Arkadaşlar merhaba az önce kusarken ağzımdan hafif hafif kan geldi çok korktum zaten yemekte yiyemiyom sürekli miğdem bulanıyor sebebi ne olabilir korana virüs var mecbur hastaneye gidecem of of
Ebrar18 Ysmogretmen canım kusarken içerden geldiğine emin misin . Dişlerimiz hamilelikte hassas . Diş kanaması da olabilir . Karıştırmış olabilirsin . Benim çünkü ilk 3 ay kusarken diş etleri tahriş oluyodu . Onlar kanıyodu .
Emrine Ysmogretmen aynısını yaşadım yaa ..dün gece birden afedersinz öğürdüğüm gibi kan geldi …altıncı haftadaym bulantım sürekli vardı ama kusmuyordm çok korktum yaa zorlamadım yani midemi ne yapıcam bilmiyorum ..hastaneye gitmekte istemiyorum hiç hele acile😢
KubrAbdullahh Ysmogretmen canım hamileliğim boyunca hep kustum hep bogazmdan kan geldi bogazm yara oldu gecer bi iki güne
Ozgebarut Ben hamileyken çok kustum ama geniz akıntısı yüzünden hiç bulantım olduğu için değil. Her kusmanın sonunda da hep kanlıydı muhtemelen tahriş olmuştur. Bence şu aşamada hastaneye gitme yapabilecekleri bir. Şey yok çünkü :(
CimenAlptekin Ysmogretmen benimde oluyordu ilk haftalarda kusarken zorlandığın için boğazın tahriş oluyor ondan kan gelmiştir