EmiriinAnnesi Kızlar 2 gündür 2 kere su geldi baya çarsafı ıslatacak derecede idrar değil ama koku flan yok 18.haftamdayım yardımcı olurmusunz
kkmm EmiriinAnnesi hiç durma hemen doktora git belkide acilman vardır ağrı hissetmiyosundur. Bendede aynı şeyler oldu kendimden biliyorum eğer bişey yoksa da için rahatlamış olur
Zhrnz EmiriinAnnesi suyun olabilir cnm bebek.hareket.eder ama.sen.tedbir.amacli bi.gorun bazen su saniyoruz farkinda.olmadan.idrar olabiliyo anca hastanede kontrolde anlasilir insallah su.degildir 🙌😕
EmiriinAnnesi SedaveSusam Zhrnz kkmm kızlar gittim dedi suyu gayet iyi cocuk buyudugu için baskı yaparmış idrar kaçırmıssındır veya idrar yolu enfeksiyonu vardı bnde oda yapıyomuş nolur nolmaz diyede turnusollu pet verdi ama korkulacak bişy yokmuş ❤️
Zhrnz EmiriinAnnesi bazen farkinda olmadan idrar yapabiliyoruz ama.iyikide.gitmissin.icin.rahat eder en azindan su olmamasinada cok sevindim🤗
Nurunilkmucizesi EmiriinAnnesi merhaba cok geçmiş olsun turnusollu ped ne oluyor merakımdan sadece Rabbim hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli kavusmalar nasip etsin ❤️
EmiriinAnnesi Nurunilkmucizesi ped gbi takıyorsun kırmızı renkte cubukları var maviye dönerse suyun gelmiş oluyomuş canım