kkmm Tumurcuq inşallah Allah razı olsun 🙏 evet 30 haftalık doğum yaptım ama bebek 33-34 haftayla uyumluydu
kkmm Mugesen2303 Amin amin çok teşekkür ederim 🥰 bu hissettiginiz ağrıları anlayabiliyorum çünkü bendede aynı şekilde oluyordu belki o açılmamın habercisiydi bilmiyorum çünkü o zamanlar doktora gitmemiştim bide gittiğimde de alttan muayene etmedikleri için bi bilgim yok ama isterseniz bı gidin çünkü her doğum bir olmuyor ben bunu kendimde gördüm ağrım olmadan 6 cm acikligim oldu sonrasindada 10dkka geçti tam açıklıkla doğum yaptım
kkmm Elifeminask sagolun teşekkür ederim. cümlemizin evlatları hayırlı olsun inşallah. Yakın zamanda çıkacak diye söyleniyor ama tam gün vermiyorlar bizde haber bekliyoruz
kkmm Maaavvviii İnsan bebeğinin iyi olduğunu bilince herşeye sabır edebiliyormus evet çok zor oluyor ama o iyi ya diyorum elbet kucağıma almakta nasip olacak 🙏 Allah böyle yazmış bizede şikayet etmek değilde tevekkül etmek kalıyor 🥰 bende çok şanslıyım evladim sağ salim dünyaya geldi. Rabbim herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin çok teşekkür ederim ♥️
Anne27 kkmm maşallah rabbim analı babalı buyutsun insallah bnde 30+3 gunluk hamileyim inşallah zamaninda doğar bebeğim bu arada bebeğinizi gordunuz dimi
kkmm Anne27 amin sağolun 🙏 evet ilk doğduğu an gördüm ama kokusunu alıp doyasıya sarılmaya benzemiyor ama bunada şükür 🌺 dikkat edin zamanında sağlıkla doğsun inşallah bebiş çünkü anne olupta yavrunun kucağında olması çok zormuş
Kubraonenn Melisa9611 bebeğim bir hafta geriden geliyo başından beridir 27.haftalıkken öğrendim. O süreden beridir kaşar ve muz yemekten tiksindim😂 yarın kontrole gidicem bakalım gerçekten etkili mi 🙄şu an 32 haftalığım bakalım ne dicek doktorum🤷🏼♀️
Kuzeysmom Duyguslabebegi Öncelikle bebeğiniz sağlıklı olsun kilosu çokta önemli değil ben de 28. Haftamdayım her gün yumurta mutlaka yiyorum ya da yumurtalı şeyleri de tüketiyorum, ıspanak , ceviz , ev yoğurdu gibi yiyecekleri tüketiyorum tavsiye ederim.
kkmm Hllymn inşallah cümlemizi 🥰 doğumda kesi atildi birde yirtilmam oldu o yüzden dikisim var doğumdan önce dikiş yapılmadı bana 😌
kkmm Likya teşekkür ederim sizde güzel bakmışsınız 🙏 ne yasadiysam duygularımla anlatmaya çalıştım umarım bazı şeylerde diğer annelerede yardımcı olabilmişimdir 🌸
Sunay10_ Duyguslabebegi keçiboynuzu pekmezi ye canım her gün süt iç yoğurt ye helva ye kaşar ceviz badem kaju muz portakal suyu sık iç her gün
semdem1 kkmm bir an önce miniğinini koynuna alman dileğiyle ❤️ Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş bolca sağlık dilerim 🌸