Merhaba anneler 🙋🏻♀️ Çok şükür doğum hikayemi yazmak banada nasip oldu. Hamileliğimin ilk 3 ayında mide bulantılarım oldu ondan sonraki geçen aylar benim için çok güzeldi hamileligimi anlamadım taa ki 6.ayimiza girene kadar. 26. haftada kontrole gittiğimde suyumun fazla olduğunu öğrendim şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı bunun üzerine doktorum haftaya tekrar gelmemi suyumun normale donebilecegini söyledi. Bı sonraki hafta tekrar gittim suyum normale dönmüştü fakat daha sıkıntı olan 4cm acikligim olduğunu her an doğumumun olabileceğini ogrendim. Bı an beynim durmuştu bebeğim çok küçüktü onu kaybetmekten çok korktum. Hemen ciğer geliştiriciler vuruldu ve araştırma hastanesine yatisim yapıldı çok şükür ki dogumum durduruldu. Bu şekilde 25 gün hastanede yattım daha sonra virüs olayları çıkınca korktum imza atıp hastaneden çıktım çünkü hastanede sadece progestan icip yatıyordum. 5 günü evimde yatarak geçirdim o sabah saat 5te bı anda suyumun gelmesiyle uyandim. Hemen hastaneye gittik hiç ağrım olmamasına rağmen 6cm acikligim vardı beni nstye bagladilar o anda ağrılarım başlamıştı. 10 dakika ağrı çektim sonrasında bebeğin baskı yaptığını hissettim ve acikligim tamdı hemen doğuma alındım. Dikişlerim vardı onlarla birlikte yarım saatte dogumum oldu. Saat 6.50de 2.195 gram oğlumu sağlıkla dünyaya getirdim. Doğum anım zor olmuştu ama çok az sancı çektim bu benim için çok güzeldi 🙏 Rabbim tüm annelere böyle kolay doğum nasip etsin kimseyi o yolda bırakmasın inşallah. Anne olmak zor ama bı o kadarda özel tarif edilemeyen bı duyguymus. Oğlumu gördüğüm o ilk anda gözlerimden yaşlar süzülmeye başlamıştı hayatta yaşadığım en güzel duyguydu şükürler olsun 🌸 Şuanda evladım kuvezde sağlık durumu çok iyi doğumdan sonra ödem attığı için biraz zayıfladı bundan dolayı biraz kilo alması bekleniyor anne olup ondan ayrı kalmak emzirememek kokusunu içine cekememek çok zormuş ama sağlıklı ya Rabbime çok şükür böyle zamanda herşey kotuyken bunada şükür diyorum evladım sağ 🙏 ilk dogumum ve bu uygulama sayesinde çok şey öğrendim emeği geçen yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim ve bende biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bu zor günlerde Rabbim tüm annelere anne adaylarına yardımcı olsun herkes evladını sağ salim kucağına alsın ♥️ Gözyaşlarımız sadece mutluluktan olsun inşallah . Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım uzun oldu kusura bakmayın 🙏