Merhaba arkadaşlar lütfen banada yardimci olun ve dua edin 😞 ben 11.2 haftalık gebeyim ve 4. Haftada adet günüme yakın primolut n (adet geciktirici) kullandim 3 gun boyunca. 20 gun adet olamayınca bhcg baktirdim 28 bin cikti 6 haftalikmis kese gorundu kalp atimini duydum beklenmeyen bir gebelikti eşimle aram cok iyi değildi özel hastaneye gittim doktor riskli durum var ilaç x katagori bebeğe cinsel anomali yapar aldır istersen dedi eşimde onayladı ama ben bilerek icmedigim ve Allah’tan gelen herşeye razi olup aldırmaya karşı olduğum için kabul etmedim devletteki doktorlar da düşük yaparsin dediler ama hiç bir sıkıntım olmadi bu gune kadar şükür suan kanama yada baska durum yok saglikli gorunuyor başka özel doktora gittim cok ilgilendi ve ihtimal var ama düşük şimdiye kadar boyle birsey olan cok azdır dedi nette okudum gecmis yıllarda kullanıp sağlıklı doğum yapan cok olmuş sıkıntılı kimse yazmamış ama çok stresliyim gönlüm rahat genede bilgisi olan kullanan varsa yazarsanız sevinirim 🤗