Hilosveminikoglus Tek basamaklı sayılara düştük. O kadar çabuk geçti ki zaman. Hayret ediyorum. Hem bir an önce bebeğimi kucağıma alıp sevmek istiyorum. Hem de doğum yapmaktan ödüm kopuyo. Nasıl olcak hiç bilemiyorum. 😭😭 Az zamanı kalıpta benim gibi hisseden var mı aramızda🥺
derinseda Hilosveminikoglus benmde son 10 ve hissettiklerinizin aynısını hssediyorum daha fazlasıda olabilir kaygı düzeyim baya yüksek bu aralar okadar ay geçti 10 gün geçmiyo gibi
arzu_glyprk Hilosveminikoglus benim de son 10 korkmuyorum kendimi psikolojik olarak iyi hissetmeye çalışıyorum. Olumlu düşünmeye. Heyecandan uyku düzeni diye birşey kalmadı. 10 gün sanki 40 yıl gibi hiç geçmeyecek gibi ☺️
Kubraverdi91 Hilosveminikoglus bende haftaya pazartesi inşallah ikinci bebek olmasına rağmen gerginlikten ölücem nerdeyse
Aycalyaa Hilosveminikoglus bizde son kalmadi 0 😃 kızımın keyfini bekliyoruz 🌸 Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah💕
Hilosveminikoglus derinseda benim yazdıklarımında fazlası vardır eksiği yoktur emin ol. Nasıl doğurcam. Ya da doğurabilecekmiyim? Ya acıdan doğuramazsam🙈🙈🙈 offf😂
Hilosveminikoglus derinseda bu salgın herkesin düzenini planını mahfettii. Belli değil valla şahsen benim. Şurda 9 gün kalmış. Evde doğuma bile hala sıcak bakıyorum.
Hilosveminikoglus Kubraverdi91 allah yardım etsin canım hepimize. Kaçıncı olursa olsun zor bencede. Benim ilk. Bide hiç bişey bilememenin stresi var üzerimde
arzu_glyprk Hilosveminikoglus düşünmemeye çalışıyorum gelince tabi öyle olmaz ama gelene kadar kendimi gaza getiriyorum 🤪
Meryem14 Bizimde 11 gün var,ve doktorum izne çıktı.şimdi doktor arıyorum ve akşam sabah sürekli doğumu düşünüp beklemek çok zor.Allahım sağlıklı sıhhatli tez zamanda kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
derinseda Hilosveminikoglus sormayın ya tüm planlarım yarım kaldı güya doğum fotosu çektirecektim kapı süsü yaptrcaktım bunun gibi ayrıntılar işte ama şmdi diyorum bşey olmasn sadece sağlıkla bebişimi kucağıma alayım evime gideyim aksilik kabız olmusum bide basurum var 🥺 stres vuruyo zannımca bende korkmayan insanlara özeniyorum valla keşke rahat olabilseydim
Meryem14 Hilosveminikoglus ne kadar izinli bilmiyorum ama konuşmamızda hiç o ihtimalden bahsetmedi,zaten bugün başka doktor buldum muayene oldum yarına veya ertesi güne doğum yapacağım inşallah.