Dugmeveannesi_ Kızlar iki gündür özel bölgemde kaşıntım vardı 7 aylık hamileyim az önce kaşıntıdan duramadim belden altımı sıcak suyla yikiyayim dedim. Sonra önce telefonla baktım afedersiniz çok özür diliyorum ama idrarimizi yaptigimiz yer komple beyaz kremsi birşeyle kaplıydı içine kadar şok oldum sonra kulak pamuguyla temizledim kanadı biraz virüsten dolayı doktorada gidemiyorum ama çok kaşıntım var ne olur birşey söyleyin 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Betulbekil Dugmeveannesi_ benimde mantarım var hem akıntım çok fazla hemde beyaz dediğiniz gibi sirkeli su kullanıyorum doktor fitil ve krem verdi fitili kullandım işe yarıyor ama tekrarlıyor doktorda tekrarlar demişti zaten kremde tahriş ediyor o yüzden sirkeli su ile pamukla siliyorum tuvaletten sonra
Hatice_ceylan Dugmeveannesi_ canım mantar olmuşun sen doktora git aksatma kesinlikle çünkü daha kötü oluyor
Dugmeveannesi_ Betulbekil iyi gelmiş miydi peki. Şuan suremem sirkeyi biraz kanattim temizlerken.byarin yaparım mutlaka
Betulbekil Dugmeveannesi_ kaşıntısını alıyor bende çok kanattım acıttım kanatınca sirke yakıyor. Zaten ben sirkeyi az koyuyorum suyu biraz daha fazla koyuyorum sirke mikrobu kırıyor tabi fitil kullanmak daha iyi kaşıntıyı falan alıyor ama dediğim gibi tekrarlayabiliyor inşallah tekrarlamaz doktora mutlaka gözükün ilaç vs versin🙏🏻
Echche Hindistan cevizi yağı iyi geliyor diye okumuştum mantar sorununa. Simdi Evde varsa sürsene bakalım rahatlarsın belki. Sabahta sirkeyi yaparsın
Mrsakar Bende 2 ay önce olmuştum canım doktor fitil verdi ama ilk defa kullandığım için pek anlaşamadık kendisiyle 😂 Sonra başla bir doktora gözüktüm 3e1 oranında sirkeyi suyla seyrelt fısfıslı şişeyle temizle her tuvaletten sonra dedi öyle yaptım geçti. Banyoda duruyor hala şişem aklıma gelince yine kullanıyorum
Deletedmom138 mantar başlangıcı, bende yıllar önce olmuştum bi kerede evlendikten sonra oldum, elma sirkesi iyi geliyor arkadaşın dediği gibi suyla seyreltip kullan düzenli olarak.. ama doktoruna söylemeyi unutma kuzum fitil veya krem verecektir
Cansu_eraslan Dugmeveannesi_ bidaha o sekilde temizlemeyin daha da feci olur valla. Kuru tutun yikayinca ve sirkeli su cok iyi gelir. Hastaneye gidemesenz bile eczaciya sorup bi krem tavsiyesi alabilirsiniz.
Cansu_eraslan Dugmeveannesi_ birde sabunlamayin su tutmayin direkt oraya. Sadece sirke ve suyla tahris etmeden yikayip kurulayin
Sumay_61 Dugmeveannesi_ ayy o çok kötü 😓Bende de 2 hafta önce aynıydı ölmüştüm resmen o beyaz şeyler bende falasıyla vardı de gittim hemen benı ebeye yönlendirdi ebe baktı ben hastaneyi inlettim acıdan kadın da korktu cok üzüldü bişey yapmadım ki dedi.. aşırı derecede öantar enfeksiyonu olmuşum dr bildirdi hemen 2 tane krem verdı 2 haftadır düzenli kullanıyorum ve ınan cok rahatladım istersen ismini vereyim.. Ve şunu da söyliyim kesinlikle sıcak su vurma asla daha beter olursun.. banyo sonrası ya da yıkadıgın zaman kesinlıkle kurut o bölgeyi nemli kalmasın ve eğer akıntın oluyorsa selpak filan koyuyorsan asla onu yapma çünkü selpak nemli kaldıgı için daha da beter yapıo.. iç çamasırlarını kesınlıkle ütüle ve pamuklu olsun.. valla ben çektim bilirim ne kötü acıdıgını sakın da kaşıma canm..
Zuzum577 Sumay_61 kremi yaza bilirmisiniz ben doktorumdan sorim bana ilac falan fitil yazdi ama bulamiyorum ilaclari belki kremi tavsiye eder
Zuzum577 Dugmeveannesi_ enfeksiyonla mantar olmus qaliba bendede o sorun var virusten dolayi gitmiyorsanizda mutlaka gitmelisiniz enfeksiyonsa ona doktor ilac falan yazmali cunku cocuga gecme ihtimali var ve normal dogum yapamazsin eger muaine etmezsen