Goncaelif kubra03 banada öyle oldu hastaneye gittim dedi doktor yok baika doktordan sıra alın randevu sistemimiz iptal ettik demişti
kubra03 Goncaelif şaka gibi daha bakalı çok olmadı şimdi yine girdim bu kezde hekim poliklinik yapmayacaktır yazıyo dalga geçiyolar resmen ya doktor mu poliklinikte olmayacak demek istiyo anlamadım başka doktor bakacaktır yerine dmi ben mi yanlış anlıyorum
kubra03 Goncaelif çünkü diğer randevumda hem arandım hem msj gelmişti hemde internette mhrsde iptal edildi yazıyodu bunda farklı yazıyo
Halimeege Goncaelif bugun esim konuşmuş bir kisi refakatci demişler yarin aradiginda bidaha sorsun eger oyleyse gider devlette dogururum napiyim
Goncaelif Halimeege bize almıyoruz dedi birde fiyat iki katı olmuş 4.500 civarı bişey sadce doğum birde
Goncaelif kubra03 doktor yok kuzum stajer doktor var bana öyle denk geldi geçen belki değişmiştir diycem ama sanmam yani
Halimeege Goncaelif yok 3.700 dediler esime 8 randevu dogum tetkikler felan icinde kampanyali fiyatmış . artik dogurmak ostiyorum ya bu stresle doguramamaktan korkuyorum dogurup evime gelmek iatiyorum 26 gunum var
kubra03 Goncaelif yani randevum var hala dmi muayene olabilirim o kadar yol mesafesini otobüsle dolmuşla boş yere çekmek istemiyorum zaten ortalık kötü
Goncaelif kubra03 kuzum gidip sıra alıcaksın bildiğim kadarıyla zaten çok kişi yok toplasan 10 kişi bile yok
kubra03 Goncaelif evet kimse gitmiyo zaten en son gittiğimde doğumu yakın karnı burnunda hamileler vardı hep çok seyrekti hastane sabah 182yi arar öğrenirim ona göre erken yada saatimde giderim inşaallah iptal olmamıştır randevum
Goncaelif Halimeege kuzum bence iyi düşün şuan çok mantıksız özel çünkü o kadar devlette süründük şimdi doğum için gitme saçma çünkü baştan beri gidenlerle aynı parayı vericeksin
Halimeege Goncaelif ama virus korkusu var iste gözüm suan o parayi gormuyo benden vok esim istiyo ozeli eger almiyolarsa zaten gitmem bilmiyorum acikcasi 36+2yim ve en son 32 haftalikken gitmistim benim suan haftada bir gitmem lazim
kubra03 Goncaelif yarın sabah 182 yi arayıp duruma göre hareket ederim artık öğleden sonrada muayene sırası alabileceğimi söylemişti sekreter yanlış hatırlamıyosam tabi
kubra03 Goncaelif 182 yi şimdi aradım iptal değilmiş randevum çok şükür sevindim valla demek ki doktor yok başkası bakacak yerine
Goncaelif Halimeege özel de virüs var sincan lokman hekimde doktor da çıkmış bende çok düşündüm özeli ama şuan hiç bir farkı yok devletten