Goncaelif Kızlar Ankara şehir hastanesinde doğum yapçak olan var mı bu virüs yüzünden refaktçı ve ziyartçi alımı yokmuş . Geçen gün gittim eşimle hastaneye eşimi içeri bile almadılar hastanenin otoparkta beklettiler durum Ankara’da çok kötü malum napıcaz 😔😔😔😔
Dilantpz Goncaelif ben oranın kadın doğumu karantinada diye duydum kontrolüme bile gitmedim bu yüzden doğuma da sanmıyorum artık gideceğimi 😞
Mutlu2005- Goncaelif ben yapacam canım inş nisanın 6 sezeryan riskli gebeliğe gidiyorum ben doktor uygun görürse sezerysnds refakatçi alıyor normal Doğumda almıyor refakatçi de bayan olacak tabiki
Zlhb Goncaelif arkadaşım orada doktor iki binası virüs için ayrılmış doğum binasında sorun olacağını sanmıyorum ama tabi ki hepimiz tedirginiz 😩
Mutlu2005- Dilantpz canım her duyduğuna inanma çok ilgililer çok temiz ve hijyen vede çok dikkat ederek calişiıyor herkes benim gördüğüm bunlar
Goncaelif Mutlu2005- l Dilantpz karantinada diğil canım sadce az doktor var muane de sancı odaları falan çok güzel bizi gezdirmişlerdi gebelik okulunda . Tekli özel hastanedeki gibi aynı
Goncaelif Mutlu2005- kuzum normal doğum ve sezaryan fark etmiyomuş orda Huriye hemşire var gebelik okulundan o söyledi sadce engelliler de alınıyormuş 😌
Dilantpz Mutlu2005- temizliğine birşey dediğim yok öyle ilgileri de aynı şekilde ama şuan virüsten dolayı 2 katı karantinadaymış ablam çalışıyor şehir hastanesinde virüs bulaşan biri doğum yapmış o sebepten ötürü. Kuruntu veya kötülemek için söylemiyorum hastaneyi ama hastanenin kendi çalışanın verdiği bilgi bu arkası dolu yani..
Goncaelif Esen22 ben 32 de gittim doktora 37 de gel dedi ama normal de 2 haftada bi çağırması gerekmiyomuydu
Dilantpz Goncaelif ben hastaneye kötü demiyorum ki zaten evet temiz ve güzel ilgili bir hastane fakat şuan virüsten dolayı 2 katı karantinaya alınmış covid19 olan bir hasta doğum yapmış o yüzden . ablam hastanede çalışıyor ve bana kendine başka hastane bulsan iyi olur dedi Boşu boşuna diyecek değil bunu durum kötü ama içinde olan biliyor bunu açıkca kimse söylemiyor bizde bilmeden gidiyoruz..
Esen22 Goncaelif evet ama içinde bulunduğumuz durumdan dolayı gecikmeli cagırıyolarmiş benım her hafta gıtmem gerek 15 gune cagırdılar
0623-okay 37 haftalık oldum ve ben hergun ben nerde dogurcam ya diye düşünmüyor değilim şehir hastanesi istiyorum ama eşimi almadiktan sonra tek başına kimsesiz gibi doğurmak zor olur be 😭😭😞
Mutlu2005- Esen22 yok öyle birşey canım yaaa doğumu kaldırsalar onca hamile insanlar nerde doğum yapacak birebir ben içindeyim hiç öyle birşey duymadımda şahitte olmadım canım
OguzKaan bend e karada doğum yapacağım ama korkuyorum hem bu virüsten dolayı hemde ilk gebeliğim piskolojim çok bozuldu durup durup ağlıyorum orda doğum yaparsak bayanıdami yanımıza refakatçi almiycaklar acaba ?
Goncaelif OguzKaan erkek bayan fark etmiyomuş kuzum kimseyi almıyolar herkes birerer taşıyıcı diye 😔😔
Goncaelif Zlhb of ya nasıl bi şansımız var ya ama doktorlarda olmadığı ne malum mesela doğumuzuza girek doktra ne kadar güvenicez ki?