EceAydn Kızlar, dün doktora gittim. Beta-hcg değerim 4.5 haftalıkta 2257 çıktı. Doktor iki gün sonra tekrarlayalım bu değer düşük dedi. Çok korkuyorum. Biyokimyasal gebelik olabilirmiş. Sizlerde nasıldı??
Papatyaa EceAydn yok cnm korkma döllenmeye alakalı bi durum o 2 gun sonra tekrar düzenli artıyorsa sorun yoktur
mom44 EceAydn benmde 4 hagta 3 günlükken 2100 dü normal gebelik denildi canım şu an 31 haftalığız muhtemelen 2 kat artacak mı diye bakacaktır korkma benm 2000 plunca ni daha bakmadı beta muayenede gördü xaten kese görülür senn artık
Melisaaa EceAydn Düşük mu dedi ? Benim değerlerim 130du öğrendiğimde. Geç döllenme olabilir dedi doktorum
EceAydn Anlamadım ki doktor panikletti beni, kesem görünüyor ultrasonda. En son 28 şubatta regl oldum.
EceAydn mom44 görülüyor zaten de beni neden panikletti o zaman ya 🙁 biyokimyasal olabilir korkma vb şeyler söyledi.. Hatta kesem tam bir hafta önce görüldü biraz zayıf olduğum İçin doktor şanslısın net görülüyor demişti. Normalde 3.5 haftalıkken çok belli olmaz demişti. Şimdi yarın yeniden kan aldırmaya gidiyorum. Umarım iki katına çıkar değerim. Teşekkür ederim bu arada 🙏🏻
Melisaaa EceAydn Hiç korkma gerçekten degerlerin de çok iyi keseyi de görmüş hemen. Benim 5 haftaligin içinde gördü keseyi. Bir şey olmaz Allahın izniyle
mom44 EceAydn ay doktorun saçmalamıs canım boşuna strese sokmus kimyasalda kanaman olur ve adet geöince 1 hafta sora falan kanamayla atar vucüt değerin düşer kesen gelişmez takma sakın 😁 ben öğrendiğimde 58 di değerim banada dedület ama 2100 den sora tehlike geçti dedi
Cesurizmir EceAydn saçmalamış biraz dr un.önleme vermek istemiş olabilir ama gerek yokmuş. Durduk yere panikletmiş seni. Strese sokma kendini lütfen. Olacak olan sen kendini strese soksanda olacak.
EceAydn mom44 çok rahatladım şuan, zaten diyor ki bana dün karın ağrın var kaşık ağrın; olmaması gerekiyormuş. Bakıyorum çoğu kadında olan bişey zaten bu. Kafam o kadar karışık ki. İlk bebeğim olacak inşallah. N’apmam gerektiğini bilmiyorum şuan
Ayse13 EceAydn gayet güzel bi değer bence kesenin görünmesi içinde yeterliymiş doktorunuz enteresan davranmış ilk kan tahlilinda 570 çıkmıştı benim 4 haftalıktı sonra 2117 de keseyi gördük 😇
EceAydn Ayse13 bazen kese göründükten sonra beta hcg az çıktıysa gelişim durabiliyormuş. Buda sağlıksız bi gebelik olacağını gösterirmiş. Böyle söyledi.
mom44 EceAydn ahh canm 31 haftalığım hala kasık ağrım var ilk günden beri sırtım öle bi ağrıyoki kasık ağrısından bazen nefesim kesliyo yürürken takma kafana doktkrunu değiştir bence ilerde en ufak bi sorunda psikolojini alt üst eder benmde ilk bebeğim korkma bizde çok korktuk 58 olunca ilk beta ama 2000 leri görünce kese olusunca dünyalar bizim oldu 7 hafta givide kalp atısı duyduk Rabbim sanada bu duyguları yaşatsın inşAlllahhhhh 💕💕💕💕
eCeCik EceAydn bendimde 2 hafta geç döllenmişti. Kese göründüyse 1 hafta sonra bebekte görünür noktacık kadar 🙏🏻 İstersen başka bi doktora daha git için rahat olsun
DnHazrlklar EceAydn canım ben aylar önce biyokimyasal gebelik geçirmiştim ve değerim sadece 35 e yükseldi kimyasal gebelikte kese falan görünmüyor ki neden doktorun böyle deyip seni korkutmuş anlamadım çok gereksiz bir laf değerin ise gayet iyi daha sonra tekrar hamile kaldım ve 5. Haftada değerin 5800 e çıkmıştı senin de değerin katlayıp yükselecek büyük ihtimal çünkü kesen de görünmüş şakın ama sakın canını sıkma
ElifKurtuldu EceAydn benım adetım 5 gun gecmıstı 2411 cıktı degerım. İlk hamılelıgımde 6 gun gecmısti 10000 cıkmıstı. Yani iki hamilelikte bile hormanlar degısebılıyor canın takma kafana bişey olcagı varsa olur zaten ıcını ferah tut
ElifKurtuldu ElifKurtuldu EceAydn hatta ilk gebeligimde 10000 cıktıınde keseyi görmekte cok zorlanmıstı doktor bu degere gore kesenın gozukmesı lazım dedı benı strese soktu bosuna