Ceydagulcemal merhaba arkadaşlar ben izmir Gaziemirde oturuyorum uygun bir özel doktor arıyorum doğumuma kadar gidebileceğim daha 6 haftalığız😍
Gmz3595 Ceydagulcemal Özel hayat hastanesi var canım. Sgk ile anlasmalı hastane bende oraya gidiyorum muayene 60tl doğum 1900tl cok uygun fiyatları
Nevo Ceydagulcemal size tavsiyem küvöz yani yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye gitmeniz son an bişey çıkabiliyor Allah göstermesin ben Ege yaşam hastanesi Sinan bey de doğum yaptım muayene 60 ₺ doğum 1.500 tam ücreti hatırlayamadım geçen yıldı
aysegulefe Smaa NATO da mavi deniz hastanesine gidebilirsin ben 6 haftadan itibaren gidiyorum fiyatları uygun ilgi alaka güzel.muayene 40 normal doğum epiduralle 2500
denizkuzum Gmz3595 ben telefonda bilgi sordugumda sgk ise muayne 90tl dedi hangi doktora gidiyorsunuz acaba doktordan doktora fiyat farklımı oluyor hayat hastanesinde
Gmz3595 Ceydagulcemal Ben Ayşegül Gümrah Tuncel ’e gidiyorum canım cok memnunum 😊 internette hep kötü yorumlar var onlara bakarsan aldırma gidip kendin karar ver derim. Ben çekinerek gitmiştim simdi cok seviyorum 🥰 umarım sende memnun kalırsın 😊 kaç haftalıksın bu arada
Degisken Ceydagulcemal ben hayat hastanesine tedavim için gitmiştim. Memnundum ama doğumu orda yapmam diyordum hamile kalınca ordaki doktorum başka bir hastaneye de gidince bidaha gitmedim.çünkü bebek erken doğarsa küvez yok hastanede. Sen orda bebek tepecik yada karataşda.
Gmz3595 Ceydagulcemal Onu bilmiyorum ki kuzum yaa 🤦🏻♀️ arkadaslar biliyorlar demek ki bende bir daha ki kontrole gittiğimde Bi sorayım
Gmz3595 denizkuzum Galiba canım doktorunuz doçent se daha fazla diye biliyorum. Ben aysegül hanıma gidiyorum