Yarenmerveyildiz Heyy kızlar siz ne durumdasınız ev işleri kendi işleriniz eşyalar hazır mı belirtiler var mı 😍 bunu yazacağım aklıma gelmezdi ne zaman az kalcak diye diye sona yaklaştım resmen 😂
Roje Yarenmerveyildiz son 21 ama sezaryen olduğu için son 10 bile değil 😂 herşey hazır korku tavan :) hayirlisi bakalım :)
Btldndar Yarenmerveyildiz son 22 gün ama salı günü muayene var sezeryan derse daha az herşey hazır ve heyecan tavan yapmış😊💙
Hamideersin Yarenmerveyildiz valla eşyaları hastane çantası herşeyi tamam ev temizliği de tamam sadece günlük temizliğim var onu da hergun yapıyorum zaten son 15 allahın izniyle belime vuruyo şuan hafif bi sancim var inşallah düzenli olur da çok bekletmez oğlum bizi
Aycalyaa Yarenmerveyildiz hersey hazır kendisi eksik küçük hanımın 0 gün kaldı ama nazlaniyo anasi kılıklı😀
Yarenmerveyildiz Roje ya ben iki doğumdanda çok korkuyorummmm şuan mesela kadık ağrım var ama tınlamıyorum 😂
Roje Yarenmerveyildiz oho sancılar beni uykudan uyandiriyo ama bende tinlamiyorum😂 korkunun ecele faydası yok cikicaklar ordan😂
Btldndar Yarenmerveyildiz aynen😂 ama bir yandanda içim buruk virüs var bnim bütün planlarm iptal fotoğrafçı iptal ettim oda süslemesi ziyaretçi kabul etmicem oğlum sağlıkla gelsinde tek tesellim
Selcanntosunn Son 21 benimde bütün hazırlıklarımiz tamam elbiseler yıkandı utulendi ew temizlendi oda hazır çok heyecanliyim ve sabirsizlikla bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun bi avazda kurtulalım insallah🙏
Gizem3410 Son 16 herşeyimiz hazir ev temizliğine de başladık annemle yavaş yavaş sali çati muyanem var henuz normal mi sezeryan mi belli değil umarim çatim uygundur da kızıma normal doğum ile kavusurum🙏
Beyza78 Kaç haftada bşr muayneye gidiyorsunuz ben birüs sebebiyle 2 hafta erteledim yarın gideceğim bir sıkıntı olur mu sizce benimde son 20 günüm
Yarenmerveyildiz Beyza78 bende yarın gidicem güzelce korunup mecburum yani ilk hamileliğim ilkini kaybettim cennet kuşu oldu bunda çok temkinli olmam gerekiyor