Esmaebru34 Sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz ve ne gibi belirtiler oldu erkekte kızda benim ilk gebeliğim 9.haftaaya giriyorum çok heveliyim merakda ediyorum bian önce öğrensem ona göre bişeyler alsam diye 😍
Serzeyyyy Esmaebru34 12 haftada erkeğe benziyor denildi 16da kesin kız dendi 19. Haftada erkek oldgunu öğrendim
Gizem3410 Esmaebru34 bana doktorum %60 kız demişti 12.haftamda 15 te tekrar gittim yine kız kesin demişti doktordan doktora değişiyor bence ama az çok ikili testte tahmın yürütebilir
Csnsu Bnde cok heycan yptım Geç öğrenmek mntıklısı canım bn 12 hftada %60 erkek dedi 15 hftada kız resmen dedı kararsz muallakta kldık 20 hftayı bkleyıp net öğrencem
Serzeyyyy Esmaebru34 12. Haftada erkek diyip 16. Haftada kesin kız diyen doktor aynı. 19. Haftada Erkek olduğunu net söyleyen başka bir doktor oldu 🤷♀️
SeherD Ben de çok merak ediyorum 12.haftamdayım doktorum 16.hafta da gel demişti zaman geçmiyor galiba 🤦🏻♀️
Kbracoskun Ya bana 14 te kız dediler ama karnım top gibi yuvarlak her gören erkek diyor 😄 sonra 21. Haftada detaylida net kız dediler ama karnım hala yuvarlak 😄 kişiden kişiye değişiyor sanırım karnın şekli..
Smydny Serzeyyyy cok sikur bi kizim var 2.de hep icmden erkek istedim ama buda kiz . binlerce sukur olsun saglikla gelsin yetr ki ama ne bilim 1 kiz 1 erkkti hep dilegim