EbruDemirel Merhaba Annişler, 34+5 haftadır hamileyim son 3 günde ve bugün aşırı derecede ellerim ve ayaklarım kaşınıyor, şekerden falan mı oluyor yada başına böyle birşey gelen var mı doktora mı gitsem 😢
ZeynepFatih EbruDemirel aynı şekilde benim de oluyordu Doğumdan önce ellerim ayaklarım göbeğim yırtasım geliyordu doktora gittim gebeliğin ilk 3. Ayında ve son 3. Ayında görülebilir tek çare Doğum aslında dedi ben badem yağı ve bio oil in losyonunu kullandım rahatlattı biraz beni Canım Doğumdan sonra geçiyor zaten
bebisiminannesi EbruDemirel canm seni korkutmak istemem bu durumu doktoruna bahsetmelisin cünkü akciğer ile alakali bir durum olunca gebelikte özellikle kaşıntı yapar
Merve2961 EbruDemirel canım aynısını ben yaşadım ve hala da kasiniyorum once çatlaklardan sandım ama degilmis puppp denen bi hastalık çıktı bende milyonda bi gozuken bi hastalikmis doguma kadar surecek ama doktora gitmeni tavsiye ederim bunla ilgili bir yazi paylastim bende hatta girip okuyabilirsin belirtiler aynıysa korkma ama değilse mutlaka git puppp degilse bazen gebelik kolestazi çıkabiliyor yani karaciger enzimlerinin yüksek olması bu bebek ve anne icin tehlikeli 37.haftada sezeryana alıyorlarmış bendeki o değildi cok sukur butun tahliller yapıldı vakit kaybetme derim bunlar da degilse zaten ya yedigin biseyden ya da gebelik hormonlarindan ama ihmal edilmemesi gereken bir durum
Merve2961 EbruDemirel benim de 33.haftamda ayagimda başlamıştı kasinti hatta sonra kollarım ve gobegimde başlamıştı. gec kalma ve yarin hemen doktoruna git söyle derim gerekli tahlilleri yapsın canım inşallah bisey çıkmaz