Elif1717 Şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler mutlaka yaptırın benim ailemde yok 27 haftalık hamileyim hiç kilo almadım doktorum yapalım dedi ve yaptık şekerim yüksek çıktı doktorum bile şaşırdı nolur yaptırın çok çpk önemli siz ve bebeğiniz için
ilkbahar Elif1717 ben de normal çıkar diye düşünüyordum ailemde de yok ama benim yüksek çıktı 2 gündür insülin kullanıyorum.. Günde tam 7 kere parmak ucu kan şekeri kontrolü yapıyorum 🤷♀️
Aslianil Elif1717 aynen bencede yaptrsinlR benim ailemde var bemde kg aldim gebelikte bebekte iri doktor ve ben yaptralim seker olabilir dedil ama col sukur cikmadi . cunku gercekten oyle kafadan olur yada olamz demekle olmuyor saglik bu soncta varsada ona gore dikkat edilmeli… Gereksz bulan gebeler var . ama kesin yapilmali.
Mucizem7 Elif1717 ay çok.sasirdim ya peki çok tatlı, hamur işi falan tüketici muydunuz?bebegin suanki kilosu nasılmış peki birde kaç haftalık hamilesiniz?
Elif1717 Mucizem7 mide bulantım olduğu için pek yiyemiyordum şuan 27haftanın içerisindeyim bebekte 987gr ile 1kg arası dedi
Esra_gunes Elif1717 dr lar istiyorsa vardir bildikleri benim dr ilk hamileligimde istemedi simdi ikinciye hamileyim bunada gerek gormedi
M1044 Esra_gunes ne güzel yarın bende yaptırmaya gidicem umarım bana da gerek görmez şekerli bişe zaten yiyemiyorum 😔
M1044 Elif1717 yaşınızda genç aslında ama işte Allahtan gebelik te çıkabiliyor demekki 😔 ben 4 5 kilo aldım 26 cı haftamın içerisindeyim yarın yaptırmaya gidicem ama şekerli bişe yiyemiyorum
Mommy34 Elif1717 kesinlikle katılıyorum şeker yüklemesi bencede yapılmalı. Şerbetli yemeyen ben ve herşeyi şekersiz tüketen yine ben ama şekerim sınırda çıkmıştı
M1044 Mommy34 şeker testiniz kaç saat sürdü acaba 🙈 bide nasıl gittiniz gece den mi bişe yememek gerekiyor
Mommy34 M1044 şeker testim 1saat falan sürdü tok karnına gittim ea hastanesinde aramolı 50gr şekeri olan içecek verdiler 10dk içinde içmemi söylediler, içecekten önceki ve sonraki şekerime baktılar hepsi bu kadar 😊
M1044 Mommy34 ya tok gitmişsiniz bende aç gideyim diyordum hastanede köşesinde bakkal falan da yok yanımda bişeyler götüreyim mi acaba ☺️